Telefonumu başka bir model telefon gibi gösterme

Cptn.Price

Picopat
Katılım
24 Ağustos 2022
Mesajlar
137
Arkadaşlar, birkaç oyunda cihazım Redmi Note 8 olsa da ben Redmi Note 10 gibi gösterip FPS arttırmak istiyorum. gltool harici böyle bir uygulama var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tofaş'ım var ama Ferrari gibi görünsün daha hızlı gitsin gibi bir şey olmuş. Telefonu farklı bir model gibi göstererek daha fazla performans elde edemezsiniz.
 
Telefonun içindeki donanım değişmedikçe alacağın performans ne azalır ne artar. Kağıt üstünde isterse iPhone 50 yazsada telefonun içindeki donanım önemli.
Bir kere FPS'inizin artması için işlemcinizin ve GPU'nuzun güçlü olması gerekir. Hatırladığıma göre Redmi Note 8 Snapdragon 660/665 kullanıyordu ve FPS'inizin artması için işlemcinin değişmesi gerek ve bu mümkün değildir.
Tofaş'ım var ama Ferrari gibi görünsün daha hızlı gitsin gibi bir şey olmuş. Telefonu farklı bir model gibi göstererek daha fazla performans elde edemezsiniz.
Hocam bütçeniz birbuçuk milyon gidin kendinize 13 Pro Max alın.
Arkadaş 7 yaşında veya troll.
Oyunlar "Aaa bu arkadaşın bu telefonu varmış ona 90fps vereyim bunun telefonu eskiymiş buna 30 fps vereyim"mantığıyla çalışmıyor hocam.Başka bir şey kastettiyseniz de ben anlamadım.
Ne! tam olarak ne yapmak istiyorsunuz anlayamadım?

Öncelikle hepinizin yanıldığını söylemek istiyorum. Mobil oyunlarda optimizasyon ve ısınma sorunlarınının önüne geçmek için üst fps limiti konur.
Telefonunuz düşük ayarda 60 fps verebilecekken oyun 30fps in üstüne çıkmanıza izin vermez, arkadaşın bahsettiği tool bu sınırı aşmaya yarıyor.


O tooldan Başka seçenek yok malesef kardeşim. Diğerleri o kadar sağlıklı çalışmıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı