Türkiye Yunanistan savaşı çıkar mı?

Yunanistan 10 milyon nüfusu ile Türkiye gibi bir ülke ile sınır çatışması dahi yaparsa çok kötü bir duruma düşecek.

Bu arada Yunanistan-Türkiye kardeş devlettir, nitekim 2 ülkenin başkanları da iç siyasette sıkıntı yaşadıkları için birbirlerine domates atıyorlar, 2 ülkenin de ekonomisi kötü, 2 ülkenin de iç siyasetteki başarısı kötü, bu kadar benzer noktamızın olması kardeş ülke olduğumuzu gösterir. 🙂

Şimdi buradaki ironiyi anlamayacak kadar bilinçsizseniz diyebileceğim bir şey yok.
 
Türkiye mahvolacak zaten. AB ve Amerika'dan 74'deki ambargoları yediğimizi düşün. Daha kötü durumda oluruz.
Ambargo değil sadece durum Yunanistan savunma açısında her geçen gün güçleniyor, füzeler, uçaklar vs. Biz daha Suriye de maymunlara karşı şehit veriyoruz. Boşu boşuna kayıplar veriyoruz.Yazık oluyor askerimize.Yunanistan ile savaş kolay değil ciddi bir savaş olur.
 
Türkiye de düşecek aynı duruma. Yunanistanı nufüs yüzünden fazla küçümsüyorsunuz.

Tek yunanistanla savaşa girsek rahatça kazanırız ama sorun tek olarak savaşa girmeyecek olmaları Yunan'ların birincisi Ukrayna gibi olursa bile zaten ekonomimiz rezil olan bir ülkeyiz bize ekonomik olarak bize ambargo uygulanır dolar 50 TL olur zaten 2. kamuoyundada bir güzel güzel propaganda ile nefret oluşturulur zaten birçok hizmettende men ediliriz ki bu en iyi ihtimalde muhtemelen diğer NATO ülkeleri bize savaş açar tabii ki de bizimde elimiz armut toplamıyor Rusya İran Çin gibi devletlerde bize katılır ve nükleer savaş olur ve biz yok oluruz kaçanlarda yurt dışına kötü muameleye maruz kalır ve sonra 3. dünya savaşı çıkar ve sonuç elde var 0 yani bu durum dünyayı ciddi ciddi etkiler Tabikide Eğer Savaş Çıkarsa Bile Ki Umarım Çıkmadan Çözülür Savaşsız Savaş Çıksa Bile Savaş Hızlıca Ve Şehit Vermeden Onurlu Bir Zaferle Biter Sivillere Zarar Verilmeden.


Ambargo değil sadece durum Yunanistan savunma açısında her geçen gün güçleniyor, füzeler, uçaklar vs. biz daha Suriye de maymunlara karşı şehit veriyoruz. Boşu boşuna kayıplar veriyoruz. Yazık oluyor askerimize. Yunanistan ile savaş kolay değil ciddi bir savaş olur.

O kadar da teke tekte sorun olmaz her ülke terörle mücadelede belli bir kayıp verir biz o kadar da çok kayıp vermiyoruz mesela zamanında sovyetler birliğini Afganistan da yendi bile halk.
 

Geri
Yukarı