9 Eylül'de Tarkan'ın konser vereceği sahne çöktü

Hocam bilemeyiz fakat son zamanlarda saçma bir şekilde (zakkumun cehennemde yetişen bir bitki olmasından dolayı konserinin iptali) konserlerin iptal edildiğini görmekteyiz. Bunun altından da inşallah dini sömürüp insanları manipüle eden sözde din savunucuları çıkmaz.

Allah'tan bilgi mi alıyor bunlar :D? Ne alaka?

Türkiye'de öyle insanlar çok olduğu için dedim. Tuttuğu parti diye yapılan yolsuzlukları görmezden gelenler var: C

Aklı başında bir Müslüman bu partiye vermez zaten. Hala da veriyorsan aklından şüphe ederim zaten.
 
Boş rüyalara dalmayın. 2023'te yolsuzluklar tavan yapacak. Seçime 1 ay kala da ülkeyi bırakıp kaçacaklar. Ülke karışacak bekleyip görün.

İki ucu belli değnek zaten. Neyse inşallah bu dertten kurtulacağız. Biz kurtulamazsakta yeni nesillerimiz kurtulur. Türk'lüklerini kaybetmesinlerde.
 
İki ucu belli değnek zaten. Neyse inşallah bu dertten kurtulacağız. Biz kurtulamazsakta yeni nesillerimiz kurtulur. Türk'lüklerini kaybetmesinlerde.
2023'te ülkeyi bırakıp kaçmazlarsa, ve yeniden seçimi kazanırlarsa RTE ölene kadar bu ülke AKP'den kurtulmaz. 2023 son çıkış kapısı bizim için.
 
Kazanmaları imkansız. Reis ölümsüz gibi. Son boss fight bizim için.
CHP gene aptallık edip denetimci koymazsa CHP yönetiminin ülkeyi terk etmesi gerekir. Yeminle taşlar sopalar ile yıkarlar CHP'yi.

Ne dediğimi 2018 seçimlerinde CHP'nin sandık başına denetimci koymadığını bilenler anlayacaktır. Üstüne üstlük CHP'nin veri sistemi de çöküyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı