9. sınıfta nasıl kalınır?

Samet2233

Hectopat
Katılım
16 Kasım 2020
Mesajlar
557
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Hocalarım merhaba. 9. sınıfa geçtim meslek lisesindeyim, elektrik bölümündeyim. Sınıfta kalma olayları lisede çok fazla. Ben de çok merak ettim mesela ortalamam 50'nin üstünde olsa Türk Dili Edebiyatı da 50'nin üstünde olsa matematik, fizik vb. konularda 50'yi geçemesem sınıfta kalır mıyım? Matematikten fazla anlamıyorum hocalarımız iyi yeni gelmiş yarısı. Şimdiden cevap veren hocalarıma teşekkürler.
 
Edebiyattan 50 aşağısında almaz isen ortalama ile geçersin. Ama edebiyatın 49 olursa ve ortalamanda 50 üstü değil ise 3 dersten kaldığın zaman sınıfta kalırsın.
 
Hocalarım merhaba. 9. sınıfa geçtim meslek lisesindeyim, elektrik bölümündeyim. Sınıfta kalma olayları lisede çok fazla. Ben de çok merak ettim mesela ortalamam 50'nin üstünde olsa Türk dili edebiyatı da 50'nin üstünde olsa matematik, fizik vb. konularda 50'yi geçemesem sınıfta kalır mıyım? Matematikten fazla anlamıyorum hocalarımız iyi yeni gelmiş yarısı. Şimdiden cevap veren hocalarıma teşekkürler.

Ortalama 50 ama edebiyat geçemediysen kalırsın. Veya 40 ortalama edebiyat vs geçtin yine kalırsın ortalama 50 olsun edebiyatda 50 olsun gerisi sorumlu kal bir şey olmaz 30 gün devamsızlık hakkın var 20 özürlü 10 özürsüz.
 
Ben çoğu dersten kaldım ama ortalamam 52 olduğu için Türk dili edebiyatı dersinden sorumlu geçtim eğer 12 ye kadar vermezsem diploma alamayacağım çünkü zorunlu ders. Ne konusu belli nede başka bir şey yarın sorumluluk sınavı var. 😕
 
Bir ortalama sistemi vardır okulun. Atıyorum 13 dersin varsa 6 sından kalırsan sınıf tekrarı verirler gibi. Onu en iyi okul yönetimi bilir.
 
Türk Dili Edebiyatı 50 nin üstünde olur diğer matematik fizik gibi dersleri 50nin altı olursa sınıfta kalmazsın, sadece takdir teşekkür alamazsın. Onu çok takarmısın bilmem ama bence takma çünkü lise boş yer .Ders saatleri uzun, Anadolu liseleri sorunlu tiplerle dolu. Yani liseyi hemen bitirmeye bak. Başarılar diliyorum hayatında .
 

Geri
Yukarı