Discord üzerinden bana T.C. Ve doğum tarihim atıldı

Herkes bildiği küflü bilgilerini söylemiş, bir T.C. Vatandaşın bilgilerine erişmek için devlet uygulamalarına erişim olması lazım, örnek veriyorum Ahmet adlı memurun hesap bilgileriyle kurbanların GSM numarasından T.C. No bulması vb. tabii artık bunları kod yazmaya döktüler ve panellerde görüyoruz. Teknoloji ilerledikçe daha da kötüye giden bu yolda böyle şeyleri engellemiyorlar.
 
Burada attığını tutturmaya çalışıyorlar ( tamam en büyük sizsiniz :)) profesyonelsiniz ).
-
Bu arada korkacak bir şey yok bu bilgileri sende bende herkes kolayca bulanabiliyor araştırmanı iyi yaparsan. Konuya gelecek olursak sıkıntı olmaz. Korkmana gerek yok en kötü evine sipariş geçer
 
Arkadaşlar, biri ile konuştum oyundan sonra bu kişi bana doğrum tarihim T.C. Kimlik numaramı attı. Sonra arkadaşlıktan sildi bir şey olur mu?

Sorun yok takma her mernis data çekenden korksaydık benim işim bitmişti, mernis data çekenlerden korkma bro ben kendi T.C. Kimlik numaramı veriyorum. "siz boş yere aramayın alın ben vereyim" diyorum veriyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, biri ile konuştum oyundan sonra bu kişi bana doğrum tarihim T.C. Kimlik numaramı attı. Sonra arkadaşlıktan sildi bir şey olur mu?
dostum benim arkadaslarda yapio iskmleri hatta 1644/AFFİOLMAZ sana bisey olurmu bilmem bizimkiler kredi karti ailenin kredi karti bilgilerine kadar buluyo ben inanmiyodum sadece ipndeb pc me baglandi bana kendi ssmi atti insallah allaha fln yada ailevi bi kufur etmemissindir dostum ama bunlari atiyosa sadece ipni bile bulamaz sadece bilgilerini bulabilir hic merak etme
 

Yeni konular

Geri
Yukarı