RX 6750 XT için monitör önerisi

Klavye vs yine alınır da kesinlikle monitör alınmaz en azından ben güvenmem. Aynı şekilde hazır sistem de almam isterse yarı fiyatına olsun.

Hazır sistemlerinin hepsi hikaye zaten. Ki bence artık hazır sistemde alınmaz eğer YouTuber'ların gerçekten büyük indirimli sistemleri yoksa. Ben kendim topladım mis gibi uzun ömürlü parçalar. 6700XT sisteme gidip çöp çöp parçalar koyuyorlar ne anlamı kaldı o konuda da İtopya'dan alınmaz arkadaşlara sesleniyorum sistemide kendiniz araştırıp uzun ömürlü parçalar kullanın yeni jenerasyonlar çıkıyor 2 nesil arkadan gelip sonra sıkıntı çekmeyin.
 
Hocam monitör hoşta İtopya insanı tedirgin ediyor açıkçası.
3 günde elime ulaştı. Herhangi bir ölü piksel, ghosting vs. sorunu yok. Sadece ufak bir IPS Glow var. O da geceleri film izlerken siyah bir sahne gelirse görüyorum(dikkatli bakarsam fark ediyorum, normalde edilmiyor bile). Tabii bu şans işi birazda.
 
3 günde elime ulaştı. Herhangi bir ölü piksel, ghosting vs. sorunu yok. Sadece ufak bir IPS glow var. O da geceleri film izlerken siyah bir sahne gelirse görüyorum(dikkatli bakarsam fark ediyorum, normalde edilmiyor bile). Tabii bu şans işi biraz da.

Şansa bırakmamak gerekiyor. Amazon dışında hiçbir yerden monitör alınmaz.
 
Bu kadar takıntılı iseniz mağazadan alın hocam. Hem test edip almış olursunuz.

Paket açılımından sonra öyle bir şey yok. Takıntılıkla da yok ölü pikselle kimse kullanmak istemez ya da başka bir sorunla. Yolladığınız tüm servisler neredeyse 21 iş günü monitörünüze el koyacak ve onaylanıp onaylanmıyacağı kesin değil. O yüzden Amazon'dan alınıp iade edilmesi daha iyi. Amazon bu sistemi sağlarken neden başka yerden alayım ya da alsınlar. Bilmeyenlerinde bilmesi gereken bir konu bu.
 
Bu kadar takıntılı iseniz mağazadan alın hocam. Hem test edip almış olursunuz.
Hocam mağazada da şöyle bir sıkıntı var parayı ödemeden açmıyorlar kutuyu. Ayrıca ödeme yaptıktan sonra da çoğu zaman mağazada test edemiyorsunuz aldığınız monitörü. Parayı ödedikten sonra da ölü pixel çıksa bile bizim sorunumuz değil diyip sizi Gigabyte ile uğraştırıyorlar. Gigabyte ise sanırım 5 ölü pixel altını kabul etmiyor iade veya değişimini. 5 ölü pixel de azımsanmayacak düzeyde.
 
bu nasıldır sizce dostlarım.

bu nasıldır sizce dostlarım.
bu model nasıldır indirime girmiş
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı