Okulda yaşadığınız kötü olaylar

Okulumuz restore edilmek için kapanmıştı bizde başka okula gidiyorduk uzak olduğu için servisdeydik servisin içinde yanımda oturan bir çocuk ayağıma kusmuştu + okula geç kalmıştık.
Bunu hep yaşamaktan korkmuştum yeni birşey alıp giyerek okula gittiğim günlerde.
 
8.sınıfta biraz uyuz olduğum bir hoca vardı. Arkadaşların yanına gidip hocanın dedikodusunu yapmaya başladım. Ve arkamı dönüğüm kapıyı göremiyorum. Ve tam o sırada o hocanın dersi başlayacaktı. İşte başlıyorum "Bu hoca kendini bir şey sanıyor "a" desek kızıyor" falan filan diye anlatıyordum. Bir süre sonra hoca gelmiş ve arkadaşlarım sesini çıkarmamış. Ben hala anlatıyorum bir şeyler. Sonra biri omzuma dokundu. Arkamı bir döndüm hoca gelmiş. Ne diyeceğimi şaşırdım. "Sinem hocam ne ara geldiniz?" dedim titrek bir sesle. "Ben gelirim ansızın farketmezsin" dedi ve başka bir şey demeden kendi masasına gitti. O olaydan sonra hocanın yüzüne bakamadım. Hoca insaflı çıktı ama başkası olsaydı inadıma 10 falan verirdi sözlü notuma. Yine 90 90 girdi Allah razı olsun :D
 
İlk ben başlıyorum. Pazartesi günü 5. derste arka sıradaki arkadaşım beni rahatsız ediyordu şakalaşıyordu ben rahatsız oluyordum sonra sessizce yapma kanka dersi dinlemem lazım demiştim sonrada tam lazım derken gaz çıkardım ama hocada tam konuşmasını kesmişti yani sınıf bomba olmuştu herkes benim olduğum yerden geldiğini anlamıştı ama bende konuşma bozukluğu var ve kendimi zorluyorum konuşmak için. Zorlarken işte arkadan patlağı verdik sonra herkes bana baktı. Ben arkadaşlar ayakkabım çantanın plastiğine çarptı arkadaşla konuşurken gaz çıkarmadım dedim ama sınıfın %50'si inanmadı buna. Çok utanmıştım ama şimdi komik geliyor yahu gaz çıkarayım ne olacak sanki al yine gaz çıkarayım sınıf içinde ne olacak? Gül geç.

Bir kere bir erkeğe şakasına "özel bölgeni elleyebilir miyim" dedim
Erkek bir şey yapmadı ama diğerleri gıcıklığına hocaya söyledi disipline gittim :D
Olay yaşandığında 4.sınıftım bu arada
 

Yeni konular

Geri
Yukarı