Türkler neden oyun yapmıyor?

Egoizim, empati kuramama oyunun batış sebepleri olurdu 1 tl için kavga ederdik ayrıca para kazancaz diye zula çıkar ortaya sonra oo oyun yaptık (!)
 
Aslında yapılıyor ama 2-3 gün süren oyunlar bunlar hep yoksa ayda ben 2-3 oyun yapan gördüm ama dediğim gibi çokk küçük tek başıan yapılmış acemi işi oyunlar deneme amaçlı yani bunları saymazsak evet yapılmıyor.
 
Diziden kafa kaldırırlarsa belki yapabilirler.

Bencede. Tam bilgim yok ama galiba çıkacak ya da çıktımı bilmiyorum. 1 tane Fatih terim belgeseli çıkıyor diye en çok o film için alınan Netflix üyesi oldu o parayla oyun yaplabileceken bizimkiler 1 2 saatlik belgesel için Netflix aldılar çok saçma. (kötülemiyorum.)
 
Oyun yapmayı çok istiyorum ama herkesin bir işi falan var. Oyun yapmakta çok fazla zaman, eğitim isteyen bir şey. Oyun yapmanın tamamen bir meslek olduğunu ve para kazanma çerçevesinde sektöre yatırım lazım. Sevilmiyor ama Zula gibi altında bir sürü yazılımcı arkadaş var. Bunları 2 yıl parasız çalıştırıp oyun yaptıramazsın.

Birisi kendi oyununu yapmaya kalkınca o işi 2 yıldan aşağıda bitirmesi zor. 2 yılda parasız çalışmak ne bileyim yani.
 
Oyun yapmayı çok istiyorum ama herkesin bir işi falan var. Oyun yapmakta çok fazla zaman, eğitim isteyen bir şey. Oyun yapmanın tamamen bir meslek olduğunu ve para kazanma çerçevesinde sektöre yatırım lazım. (Sevilmiyor ama Zula gibi altında bir sürü yazılımcı arkadaş var)

Birisi kendi oyununu yapmaya kalkınca o işi 2 yıldan aşağıda bitirmesi zor. 2 yılda parasız çalışmak ne bileyim yani.
İşte Türk farkı .
 
Yapabilecek durumda olan kişiler yapmıyor, yapmak isteyenlerinde çoğunun imkanı yok. Malum ülke şartları.
 

Geri
Yukarı