Technopat Sosyal Ekim 2022 Güncellemesi

  • Konuyu başlatan Emre C
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 172
  • Görüntüleme 17B
Technopat Sosyal adına güzel gelişme olmuş. Emeğinize sağlık. Ama bir sorum olacaktı. Sosyal önerilerinde hesap anonimleştirme özelliği üzerinde çalıştığınızı belirtmiştiniz. Bu konuda son gelişme nedir? @Emre C
 
Technopat Sosyal adına güzel gelişme olmuş. Emeğinize sağlık. Ama bir sorum olacaktı. Sosyal önerilerinde hesap anonimleştirme özelliği üzerinde çalıştığınızı belirtmiştiniz. Bu konuda son gelişme nedir? @Emre C
KVKK çalışmalarımız sürüyor. Hesap silme özelliğini bu sene getirmeyi planlıyoruz.
 
Merhaba ben düzenli olarak indirimleri takip eden biriyim. Yıllardır bu tasarruf yanlısı tutumum sayesinde çok iyi miktarlarda kenarda birikim yapabildim. Bunun artık güncel ekonomik şartlarda Türkiye'de her bir birey tarafından da uygulanması gerektiğini düşünüyorum. Bu takibim çok çeşitli ürün yelpazelerinde ve REFERANS linki bile olmadan bunları forumda paylaşmaya çalışıyorum. Fakat maalesef bununla alakalı kısıtlamalardan dolayı bunu yapamıyorum. Forumun özellikle arama motorlarında index alanını genişletmek, arama sonuçlarında daha fazla çıkmasını sağlamak için en güzel yollardan biri olan forum girdilerini biraz daha özgürce kullanmak istiyorum. Konularda reklam yapmıyorum, başka forum sitelerinin reklam verdiği keyword'leri kullanmamaya da özen gösteriyorum. Bu alışveriş alanının genişlemesi ve user online süresinin artmasının Technopat ailesine de ana sektör dışı nice ek sponsorlar getirebileceğini düşünüyorum.

Özetlemem gerekirse birçok süper fırsatı tekil konu olarak açıyorum. Lakin Hepsiburada ve Trendyol'un 3 saatlik indirimleri oluyor. Bunların hepsi için ayrı konu açmak forum içerisinde bir kirlilik yaratacağını düşündüğüm için tek başlık altında derli toplu bir şekilde bunu yapmak istedim. Bunun yasak olduğunu konular kilitlenince öğrenmiş oldum. 2001 yılında VBullettin dominasyonu zamanlarından beri forumları kullanan biri olarak bu kısıtlamanın sebebini tam anlayamadım ve bu konuyla alakalı eğer hızlı bir aksiyon alınabilirse çok sevinirim.

Örnek: Hepsiburada Süper Fiyat - Süper Teklif ve Trendyol FLAŞ İndirimler

Tek tek konu açmak istediğimde ise konu açma süre sınırı mevcut.
Screenshot_1.png


Birden fazla indirim ve fırsatı da aynı konuya ekleyemiyoruz kurallara göre. Ben düzenli bir katkı yapmak ve bunu da tamamen referans linksiz yapmak niyetindeyim. Alışveriş bölümüyle alakalı bu durumda bir gelişme olacak mı yoksa genel okuyucu olarak forumdaki varlığımıza devam mı etmeliyiz? @Recep Baltaş

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
 
Hayır, göremeyeceksiniz. Nasıl göz ardı edilen üyelerden bildirim gelmiyorsa aynı mantık.
Büyük ihtimalle böyle olacak şimdi bir de yanlış bilgi vermeyelim 😅

Edit:
Başka bir üyenin yazmış olduğu mesajdan gidince konu dışı kategorisi gözükebiliyor. Etiket için aynı durum geçerli mi bilmiyorum.
@Emre C
 
Yenilikleri beğendim. Özellikle bir kullanıcıyı göz ardı etmek iyi olmuş. Bu sayede benim konularımı eleştirenler daha yorum yapmaz. Bizim için de rahat olur. :)

Ayrıca kategori göz ardı etme olayı çok da sorun olmaz. Çünkü kullanıcı, ziyaretçi olarak girdiğinde kategori bağlantısını bulabilir.
 

Geri
Yukarı