Technopat Sosyal Haziran 2023 Güncellemesi

@Ethem Efe merhaba, şu ana kadar mobilden mesaj gönderme ile ilgili bir hata bildirimi bulunmamakta. Şikayetinizi tam anlamamakla birlikte sorunu da tam anlayamadım. Konuyu biraz detaylandırarak açar mısınız?

@Nizel G size neden konuların 1 saat bekleme süresi olduğunu söylemiş zaten.

@Nizel G çözümü belirtmeyen kişileri raporlayabilirsiniz genel olarak.

Mobil üzerinden mesaj gönder seçeneğine bastığımızda çoğu zaman mesaj gönderiliyor ama ekranda gönderilmemiş gözüküyor. Buna kanıp 3 4 kere basıyoruz her seferinde ekran biraz alta iniyor gibi falan oluyor. Sayfayı yenilediğimizdede tüm mesajlar gitmiş gözüküyor 3 4 tane bir anda.

Elinize sağlık, bu widget olayını bir ben sevdim herhalde. Tek sıkıntısı aşağıda da bulunmaması, tekrar yukarı çıkmak kötü oluyor. Onun dışında hayırlı olsun. GIF olmadığına göre gene olmamış bu güncelleme 😋

Önceki güncelleme konularının birinde de demiştim GIF özelliği olmadığı sürece gelen güncellemeler boş. Eğer varsa yeni gelen bir yenilik veya içerik onlara herhangi bir lafım yok. :)

@Ethem Efe hata bildirimi konusu açabilirsiniz ancak ilk defa sizden duydum. Benim şahsi cihazlarımda da böyle bir sorun mevcut değil.
Sanırım şundan bahsediyor: Alt alta iki farklı mesaj yazdığımızda bazen ikinci mesaj gözükmüyor. Sayfayı yenilemek gerekiyor. Bilgisayarda ise bu yaşanmıyor. Mobilde birkaç kez yaşadım ben bunu.

Önceki güncelleme konularının birinde de demiştim GIF özelliği olmadığı sürece gelen güncellemeler boş. Eğer varsa yeni gelen bir yenilik veya içerik onlara herhangi bir lafım yok. :)

Orada ciddi değildim aslında :D Gif yok diye gelen yenilikler boş olmuyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı