Yüksek sesten uzak durun

Morel bozmak ya da aklınızı karıştırmak istemem fakat, bazı kulak çınlama rahatsızlıkları timörden de kaynaklı olabiliyor. Yakın bir tanıdığımda kulak çınlama şikayeti ile doktora gitti ve gerekli tetkikler yapılınca beyninde timör olduğu ortaya çıktı. Ameliyat oldu ve şu an durumu iyi. İyi huylu timör demişti. İhmal etmeyin üzerine düşün. Geçmiş olsun
Tümör değildir çünkü zaten yüksek sesten dolayi oldu. Teşekkürler
 
4 ay önce kulak çınlaması denen illet peşime takıldı ve tedavisi yok. Yüksek sesten dolayı oldu. Kafayı yediriyor insana. Siz siz olun yüksek sesten uzak durun.
Benim başıma da geldi 2017 yılında. Alıştım mı bilmiyorum ama artık duymuyorum o çınlamayı... Bu arada, benim de yüksek sesle müzik dinlediğim için oldu.
 
Geçmiş olsun. Kulaklıkla son ses dinlemeyi çok severim, umarım zarar gelmez.
 
Kulaklığı tamamen bıraktım. Birazcık yüksek ses duyayım anında kulaklarımı kapatıyorum. Keyfinizden birazcık ödün vermeniz lazım. Cidden kimsenin başina gelmesini istemem.


Ne zaman oldu, şu anki durumunuz nedir?
Bu sıkıntı okul gibi kalabalık yerlerde baya sıkıntı yaratır geçmiş olsun hocam.
 
Hocam büyük geçmiş olsun, benim bile bazen kulak çınlamalarım uzun sürdüğünde dayanamıyorum. Sizi biraz da olsa anlayabiliyorum, umarım kendiliğinden bir şekilde düzelir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı