Ekran kartlarında ÖTV var mı?

Zor soru. Değer desem, yarın dolar bi’ fırlar zararda kalırsın. Dolar yapıp beklersen değer ancak.
Bu şartlarda bir şeye almaya karar verdiğimizde almak için en doğru zaman karar aldığımız an oldu. Dolar yapıp beklesek de getirilecek indirim ahım şahım olur mu o da muamma. Kafalar karışık ne yapsam şahsen kestiremiyorum.
 
Cevaplar için çok teşekkürler. Alabileceğim en erken şekilde alma kararı aldım malumunuz her uyandığımızda ayrı bir zam haberi var.
 
Kışın ÖTV kalkmaz. Turizmden gelen döviz girişi durduğu gibi, doğalgaza gidecek döviz miktarı da aratacak.

Bilgisayar tarafında vergiler iyi durumda. Konsol gibi olsa şuanda Pentium 75'le takılıyorduk.
 
Çok büyük bütçesi yoksa beklemeye değer bir kar olmaz bence. Alıp satarken aradaki makas düşük bütçeler için çok karlı olmuyor eğer dolar çok yükselmez ise.
KDV %18den %8e falan indirilirse bayağı iyi olur aslında.
 
KDV %18den %8e falan indirilirse bayağı iyi olur aslında.
Hocam Türkiye’de dolar bir günde %10 artıyor. Dolar alsa aradaki makastan dolayı yine çok edemez. Ha dolar yükselmez hatta düşerse, ya da bütçesi fazla ise o zaman bir kaç bin lira kar eder. O süre zarfındaki strese değer mi bilmiyorum. Önceden ben de bekleme taraftarıydım ama her gün fiyatları kontrol etmekten, haberleri takip etmekten baya yıldım. Aldım 3060 ti sistem beni 5000 serisine kadar götürsün yeter.
 
Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşecek olsa çoktan düşerdi içiniz rahat olsun. Ekran kartı sadece oyun için değil, iş ve bilhassa da eğitim amaçlı da kullanılan PC’lerin bir bileşeni. Bilgisayar da neredeyse zorunlu ihtiyaç kabul edildiği için bilgisayar bileşenleri ve hazır bilgisayarlar özel tüketim vergisine tabi değiller.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı