Neden hiç kimseye güven olmuyor?

  • Konuyu başlatan Kleyn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 1B
Bana işleri düşünce alacağım intikamımı.
En doğrusunu yaparsınız. Ben biraz da boş zamanım var diye kendisiyle uğraştım da uğraştım uğraştım da uğraştım. Rezil olmadığı tek ailesi kaldı. Bana çektirdiği tüm acıları misliyle ona yaşattım. Haketti, siz de zevk alırsınız yaparken, çok güzel oluyor hissiyatı.
 
En doğrusunu yaparsınız. Ben biraz da boş zamanım var diye kendisiyle uğraştım da uğraştım uğraştım da uğraştım. Rezil olmadığı tek ailesi kaldı. Bana çektirdiği tüm acıları misliyle ona yaşattım. Hak etti, siz de zevk alırsınız yaparken, çok güzel oluyor hissiyatı.

Zaten bunu yapacakları en yanlış insana yaptılar. Gerisini kendileri düşünsün artık :)
 
Hâlâ gerçek dost bulamadım. Bundan 4,5 yıl önce lise son sınıfta sunumun vardı. Gerçek dost sandıklarım, aslında gerçek dost olmayan şahıslar beni tek başına bırakıp gittiler. Tek ben sınıfta kaldım. Kimse yoktu. Öğretmen geldi, 3 kız çağırdı. Sunumumu dinlediler. Sonrasında intikamımı çok güzel bir şekilde aldım. Bir kadın olarak kadın/erkek farketmeksizin herkese karşı önyargılıyım.
 
Taşıdım, omzumda dertler.
Sırtımdan, vurdu sevenler.
Dost görünenler hepsi bi' kalleş.

-Heijan Birader

Artık günümüz de gerçek dost bulmak baya zorlaştı. Ben o yüzden hep kendi başıma takılmayı tercih ediyorum.
 
Taşıdım, omzumda dertler.
Sırtımdan, vurdu sevenler.
Dost görünenler hepsi bi' kalleş.

-Heijan birader.

Artık günümüz de gerçek dost bulmak bayağı zorlaştı. Ben o yüzden hep kendi başıma takılmayı tercih ediyorum.

Katılıyorum herkes bencilleşti arkadaş grubu oluşsa bile eskisi gibi değil hemen dağılıyor. Özellikle kalabalık arkadaş gruplarında, 4 kişiyse 3 kişi bir kişiye karşı cephe alabilir sana öyle yapmışlar sanırım salla gitsin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı