2022 Yılında LoL'e başlanır mı?

Bak LOL'e başladıysan bunu görmeyeceksin ama uyarayım bak daha sınavların var bir sevgilin araban işin olacak belki de milyarder bir insan olacaksın bunu yapma bak sonra çok üzülürsün.
 
Usta vallahi ya Dota 2 ya da LoL başlayacağım CS:GO, Rainbow benzer FPS oyunlarında aşağı yukarı 1K saatim var hepsinde artık FPS görmek istemiyorum
 
olay da o ya kitlesi yoksa LoL'de öyle ama sinirden monitöre 6 7 kere yumruk attığımı hatırlıyorum.
Bu sizinle alakalı bir durum. Evet yeri gelince bende sinirlenebiliyorum fakat hiç monitörüme, klavyeme vb. şeylere yumruk attığımı hatırlamıyorum. Hangi çok oyunculu oyuna giderseniz gidin aynı sıkıntıları yaşayacaksınız. Oyunu eğlenmek için oynadığınızı unutmayın.
 
Bence başlama. Dota 2 başla daha iyi ya da farklı mobalar dene. Overwatch 2 moba sayılmaz ama bence ona bakabilirsin. Tecrübeye dayanarak başlama diyorum.
1665085535020.png
 
Ben başlamayı denedim sarmadi sildim oyunu bilmediğiniz için çok küfür yersiniz öğrenene kadar, öğrenmeside mesele bir sürü karakter var başlarsın öğrenirsin sarmaz başka karakter geçersin onu da beğenmezsin falan sürekli bir öğrenim var bir de küfür var, bizim ülkede oyun öğrenme ahlakı yok hem elo düşük hem de kötüsün diye kızıyorsun madem millete kızıyorsun bu eloda işin ne bilmiyorum ben böyle düşünüyorum, he bir de küfür var.
Edit: Şey demeyi unutmuşum küfür var çok.
 

Geri
Yukarı