2022 Yılında LoL'e başlanır mı?

Ha bu kadar yorumu gördün, ona rağmen gittin başladın. Hesabını TR'de açma. Tamamen ölü server neredeyse. TR'de ranked oyuna girmem bazen 20-25 dakika sürüyor. Tek başına esnek girmek falan imkansız oyun bulmuyor. Bulunan oyunlarda sürekli dodgelaniyor.
 
Aşağı yukarı Witcher, divinity baldur bu tür oyunlar benzeri çoğu oyunu oynadım.

Oyunları salabilirsin yaşın kaç bilmiyorum ama herhangi bir spora yönelebilirsin hem daha eğlenceli hem de kendine bir şeyler katıyorsun.
Ben bir süredir vücut geliştirmeyle uğraşıyorum hem çok zevkli hemde kendini az çok hiç yoktan geliştirmiş oluyorsun.Fakat hala aksamları 1 2 saat LoL oynuyorum bırakamıyorum oyunu bağımlılık yapıyor.
 
Akıl sağlını kaybetmek ve sürekli ana bacı küfür yemek istiyorsan olabilir ama yok ben bunu istemem dersen hem Valorant ve LoL'den uzak durabilir hatta mümkünse sisteme Riot Client bile kurmayabilirsin.
 
Arkadaşların çoğu şaka şeklinde cevap vermiş, acı gerçek şu ki bu şakaların tamamı doğru. Oyun hoş bir oyun olsa da kitle genel olarak karşı tarafa hakaret etmek üzerine davranıyor. Böyle olmayanlar da tabi ki var. Oynamadım ancak Dota kitlesi daha temiz sanırım. Ben de hayatsız Lol oynayan arkadaşımdan biliyorum.
 

Geri
Yukarı