Kardeşimi sevemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben akıl almaya geldimde böyle bir akıl almaya gelmedim 30 binliralık sistemin olunca gözün gibi bakıyorsun.

Sen battaniye dedin ama battaniyeme ellemesin dedin. Bir de ellediğime ellenmesin diyorsun o zaman ne alaka kardeş istedin. Sen sadece kardeşim olsun hiçbir şeyimiz ortak olmasın. Ellemesin karışmasın diyorsun.
 
Ayrıca sorun çözüldü annem battaniye benim dedi ikinizi onunla büyüttüm dedi o benim battaniyem dedi bende tamam dedim doğal olarak konu çözüldü daha fazla yoruma gerek yok.
 
Hem battaniye hem bilgiasayar battaniyede aynı biri maddi öbürü manevi açıdan önemli.



Olmadığı için bilmiyorsun olsa diyorsun yok bilmiyorsun o duyguyu.
Tamam hocam. Size 30 binlik bilgisayarınız ile bol huzur dolu günler diliyorum👋
 
O senin kardeşin, aranızda özel eşya falan olmaz. Onun malı senin, senin malın onun. Paylaşmayı bilmelisiniz.
Peki, abisi kardeşinin herhangi bir eşyasını aldığında anne babası kızıyorsa ne olacak? Böyle bir şey olamaz. Herhangi birisinin herhangi bir eşyasına izin olmadan dokunamaz.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı