Rehber Ücretsiz kendi Wireguard VPN sunucunuzu oluşturun

Peki bildiğiniz Türkiye konumlu VPN var mı?
ProtonVPN. Ping artışı çok olmadan Türkiye IP kaybetmeyip gizlilik arttırmak istiyorsanız Cloudflare WARP göz atın derim.

 
ProtonVPN. Ping artışı çok olmadan Türkiye IP kaybetmeyip gizlilik arttırmak istiyorsanız Cloudflare WARP göz atın derim.


ProtonVPN kullanıyordum ancak hiç dikkat etmedim. Çok teşekkürler hocam, not aldım. Benim için TR ip lazım sadece.
 
Hocam Amazon Üzerine Kurduğum Wireguard VPN Bir sınırı var mı ? Sanki İki yerden bağlandığımda bir yavaslama oluyor gibi ? Yoksa bu durum amazon web service ile mi ilgili ? Teşekkürler.

Yani Sanırım VPnde Aylık Bandwith gibi birşey oluyordu yoksa AWS'de mi.Tam olarak bilmediğim için soruyorum.teşekkürler.
 
Son düzenleme:
Hocam Amazon Üzerine Kurduğum Wireguard VPN bir sınırı var mı? Sanki İki yerden bağlandığımda bir yavaslama oluyor gibi? Yoksa bu durum Amazon web service ile mi ilgili? Teşekkürler.

Yani Sanırım VPN'de Aylık Bandwith gibi bir şey oluyordu yoksa AWS'de mi? Tam olarak bilmediğim için soruyorum. Teşekkürler.

VPN'e aynı anda bağlanan maksimum 2 cihaz sınırı.
12 ay ücretsiz kullanım.
Sadece 1 adet sunucu.

Ücretsiz için sınırlamalar bunlar.
 
OpenVPN icin 2 cihaz sınır gecerliydi. Sanırım Wireguard icin de gecerli. Teşekkürler.

Konuları karıştırmışım, mesajınızın bildirimde alt alta olunca :) 2 Cihaz sınırı OpenVPN'de geçerli, Wireguard'da bir sınır yok sanırım ancak sunucu özellikleri düşük olduğu için cihaz sayısı arttıkça performansı düşer.
 
Hocam merhaba rehberinizde ki port izin verme yerine kadar sorunsuz geldim fakat bu kodu kullandığımda ufw allow şu hatayı alıyorum sudo: ufw: command not found nasıl çözebilirim?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı