Kız ve erkek arkadaş olabilir mi?

Kız ve erkek arkadaş olabilir mi?


  • Oy verenlerin toplamı
    229
Bu durum da gayet doğal. Keko olmaya bence gerek yok bende kıskanırım. Hormonlar maalesef bir bakıma bizi yönetiyor, olur olmaz yerde uyarılabiliyor. Erkeklerde kendi içinde bu durumu gayet iyi bildiği için başka erkeklere karşı korumacı davranıyor. En yakın arkadaşına veya en yakınının yakınına falan bile uyarılabiliyorsun. Bu durum insanın elinde olan bir şey değil. Ama işte kontrol etmek gerekiyor.

Bu durum hormonsal olay bence kızlar içinde geçerli olabilir.

Tabii doğal ama büyük oranda yetiştiğiniz çevre ile alakalı hocam. Şahsen ben hiçbir arkadaşıma cinsel veya romantik gözle bakmadım, keza onlar da öyle. Ailede de tek erkeğim, hep kızların içindeydim. Çoğu erkek belli yaşa kadar kızlarla hiçbir iletişime girmiyor, toplumsal ayrışmadan dolayı nasıl konuşacağını bilmiyor. Belli yaşın üzerinde iletişime geçmeye başlayınca ve kızdan olumlu yaklaşım görünce, kesin istiyor diye içinde mağara adamları tepişiyor.

Geçmişte bu meseleler yüzünden çok kavga ettim ve kızlarla arkadaşlık etmeyi bıraktım. Maalesef kızlarımızda inanılmaz bir keko takıntısı var. Aramızdaki kız arkadaşlar alınmasın, onlar da bu gerçeğin farkında. Yani dikkatli olmak gerek. Her an psikopatın biri tarafından öldürülme riskiyle yaşıyoruz.
 
Kesinlikle olamaz. Kıza ve erkeğe göre bu durum değişmez. Gördüğüm tonla örnek var. Eğer gerçek anlamda kızla arkadaş olabilecek kişi ancak hadım edilmiş zenci harem ağasıdır.
 
2 tarafından belli bir olgunluğa erişmiş olması gerekiyor. Diğer türlü erkek ve kız birbirleriyle arkadaş olmak için değil üremek için yaratılmış. Belli bir olgunluğa ulaşılmadıysa illa ki biri diğerinden hoşlanır.
 
Al işte, bir bitmediniz arkadaş ya.

Adam mantık, felsefi açıdan bir yorum sunarak "arkadaş olunmaz, çünkü eninde sonunda aşka döner" gibi manalar kuruyor, sen hebelehöbölö yapmaya geliyorsun, Arap çöllerinden geliyorum evet, var mı itirazın?
Bedeviliğin felsefesi olmaz. Yozlaşmış zihniyetlerinizin ürünlerini felsefe bahanesi ile akıl ve mantığa uydurmanın manası yok. Haydi çölüne dön o halde.
 
Kişiden kişiye göre değişir.
 
Kendi çevremden gördüğüm kadarıyla zor ama olabiliyorlar. Genelde bir taraf öbüründen hoşlanmaya başlıyor. Benim çevremde arkadaş olup hoşlanan yok.
 
Kişiye göre değişir. Benim kız arkadaşım var kendisi evli ve hala görüşüyoruz. Eşi Anadolu erkeği değil, ara sıra onunla da buluşup takılıyoruz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı