CS:GO Skinli ve skinsiz silahların atış hissiyatı aynı mı?

ibooo662

Centipat
Katılım
8 Ağustos 2022
Mesajlar
118
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Başlıkta da belirttiğim gibi skinli ve skinsiz silahların atış hızı, spray kontrolü ve genel atış hissiyatının farklı olup olmadığını merak ediyorum. Mesela son zamanlarda oynadığım CS:GO maçlarında skinli AK-47 mermilerinin skinsizlere göre çok daha iyi bir atış kontrolü ve hissiyatı yaşattığını fark ettim. İlginçtir ama asiimov skinli bir AK-47 ile yaptığım atışların skinsize oranla neredeyse iki kat daha iyi bir isabet oranı ve hissi verdiğini gördüm. Bunun psikolojik olduğunu düşünmüyorum. Sizce skinli ile skinsiz silahların bu tür farklılıkları var mıdır?
 
Uzun süredir oynuyorum ve ilk oynadığım zamanlarda gerçekten öyle düşünüyordum fakat sonradan aynı gelmeye başladı tamamen psikolojik bence. Valorant’da da aynı şey geçerli bende.
 
Skinler sadece görünümü değiştirir. Silahın herhangi bir puanını arttırmaz/azaltmaz.

Ancak skin başka bir renkte ise o senin daha iyi aim almanı sağlayabilir. Dolaylı yoldan pozitif veya negatif etkileri vardır skinlerin.
 
Etkisi yok sanar çoğu insan ama etkisi var. Oyun içinde gerçekten bir artış olmuyor ama oyuncunun daha odaklanarak oynamasını sağlıyor. Hele ki bıçak sahibi ve aynı zamanda kişinin ana silahında bir skin olduğunda gerçekten çok artış oluyor.
 

Geri
Yukarı