Monster laptop alınır mı?

MarkV

Kilopat
Katılım
18 Haziran 2014
Mesajlar
946
Makaleler
4
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek

Monster öneriyor musunuz? Siz bilgilisiniz bu konuda, alınmaz dedikleri için Monster markasını çıkarmıştım listeden. Victus'la aynı donanım ve 500TL fark var, onu da hesaba katmaya değmez, sizce hangisi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Monster öneriyor musunuz siz bilgilisiniz bu konuda alınmaz dedikleri için Monster markasını çıkarmıştım listeden Victus'la aynı donanım 500TL fark var onu da hesaba katmaya değmez sizce hangisi?

Monster'ın Abra modellerinde Clevo kasa kullananları kötü, bu modeller Tongfang kullanıyor ve genel olarak iyiler, ekran kartı da 95W, alınır yani.
 
Genel olarak işciliğinden şikayetçi olanlar da var servisinden.

Servisi Türkiye'de olan en iyi servis diyebilirim, o konuda iyiler kendimde bir kere bakım için gittiğimde görmüştüm.
 
İlk gün sorun çıkmaz ama ikinci gün ve sonra.

Abi oyun oynarken PC'den duman çıkıyor.
Edit: Ben aşırı eski modellerini kullanmıştım şimdiki halinde pek bir sorun yok gibi.
 
Monster öneriyor musunuz? Siz bilgilisiniz bu konuda, alınmaz dedikleri için Monster markasını çıkarmıştım listeden. Victus'la aynı donanım ve 500TL fark var, onu da hesaba katmaya değmez, sizce hangisi?
Laptop alacağınıza eğer taşımak istemezseniz kasa toplamanız öneririm. Her şeyini değiştirebiliyorsunuz. Laptoplarda ekran kartı, işlemci vb. gibi çoğu özellik değiştirilmiyor. Ama laptop isterseniz Monster iyidir. Sakın ha gidip Excalibur almayın. Çok şikayet var onlar hakkında.
 
Taşıma sıkıntın yoksa oyun için laptop alma bence. İlk hafta iyi geçer sonraki hafta işlemci 100 derecelere vurur, o olur, bu olur. Eğer Monster alacağım diyorsan da Clevo olmayan kasalardan tercih et ve 17.3 inç olsun. Bir nebze daha soğuk kalıyor.
 
Arkadaşımın sıfır alınmış cihazı masaüstünde bile uçak sesi çıkarıyordu. Oyunda 100 dereceyi görüyordu. Desteğe söylediğinde Intel 105 dereceye kadar sorun yok dediği için bi şey yapmıyoruz demişti.

Övenlerin hayatlarında gördüğü en iyi şey olduğunu düşünüyoum. Yani kendilerince haklılar. TOFAŞ veya BMW övenler gibiler.
 

Geri
Yukarı