Raporum var ama ailem okula gönderecek

Mexy1864

Hectopat
Katılım
27 Ocak 2022
Mesajlar
4.020
Makaleler
3
Çözümler
26
Merhaba, ben bugün boğaz ağrısı nedeniyle sağlık ocağından 2 günlük rapor aldım. 1 gün bugündü. 2. gün ise yarın ama daha iyi olursan okula göndereceğiz diyorlar. Ne yapmalıyım?
 
"Gitmeniz tabii ki sizin yararınıza" sabah boğazım çok acıyor, konuşamıyorum, yataktan çıkacak halim yok veya ailenizden bir süre önce uyanıp boğaz ilacımı verir misin çok ağrıyor tarzı şeyler diyebilirsiniz. Zaten raporum var gitmesem bile ne olacak diye de bir çıkış yapabilirsiniz. Ayrıca okulunuz evden uzakta olduğu için daha kötü olurum bu sefer daha uzun süre okula gidemem de diyebilirsiniz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
''Gitmeniz tabi ki sizin yararınıza'' Sabah boğazım çok acıyor , konuşamıyorum , yataktan çıkacak halim yok veya ailenizden bi süre önce uyanıp boğaz ilacımı verir misin çok ağrıyor tarzı şeyler diyebilirsiniz. Zaten raporum var gitmesem bile ne olacak diye de bir çıkış yapabilirsiniz. Ayrıca okulunuz evden uzakta olduğu için daha kötü olurum bu sefer daha uzun süre okula gidemem de diyebilirsiniz.
Bunu deneyeceğim. Teşekkürler.
 
Ben aileme bugün okula gitmemem gerektiğini grip olduğumu ve hala boğazımın ağrıdığını söyledim. Şu an daha kötüyüm. Yarın okula gitmeyeceğim.
 

Geri
Yukarı