CS:GO'da nasıl aim geliştirilir?

NorinRadd

Hectopat
Katılım
28 Ekim 2021
Mesajlar
2.427
Çözümler
10
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i3 12100f

Gigabyte rx 5600xt 6 gb vram

2x8 gb ram

Gigabyte H610M K
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar CS yeni başladım. Aim geliştirmek istiyorum. Bazen mermiler nişan aldığım yere gitmiyor ve hareket eden adamları vurmakta çok zorlanıyorum. Önerileriniz nedir?
 
Aim lab gibi programlar, uygun sens ayarları işini görecektir. Hellian mıydı neydi, o elemanın bir aim çalışma programı var. Çok sağlam iş yapıyor ancak çok uğraşman lazım. Makina olmak istiyorsan makina gibi de çalışman lazım. Günde 8 10 saat oynuyorlar o tür aimlere sahip olmak için.

Mesela ben 7.8 sens 6300 DPI kullanıyorum. Bana çok yumuşak geliyor.
 
Oncelikle bol bol deathmatch oynamalisiniz, rekabetci mac oynamak sizi taktiksel anlamda gelistirir fakat aiminize pek faydasi olmayacaktir. Ayni zamanda elinizdeki fareye gore kendinizi en rahat hissettiginiz sensitivity ayarini bulun, cok hizli ya da cok yavas olmamali.
 
Tek tek sıkabilirsiniz. Ben adam gördüğüm an tarardım ve aimim de rezaletti (hala öyle). Tek tek sıkmaya başladım mükemmel oynuyorum.
 
Tek tek sıkabilirsiniz. Ben adam gördüğüm an tarardım ve aimim de rezaletti (hala öyle). Tek tek sıkmaya başladım mükemmel oynuyorum.
Yakın mesafede deagle'ın ilk iki mermisi neredeyse hiç sekmiyor. İkişer ikişer sıkmak zaten adamın midesine sıktığınızda 58 58 vurarak adamın işini bitiriyor armor olsa bile. (HvH bilgilerim sağ olsun hitbox chest açıp doubletap ile w basma günlerim geldi aklıma.)

AK'de ise 3 4 mermilik spray atmayı deneyebilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı