CS:GO'da aim nasıl geliştirilir?

Dostlarım bir de size sorum şu olacak ben 400DPI 1.85 de oynuyorum ama arada fareyi döndürüp flick atmam gerekiyor mesela ve tam arkamı dönemiyorum fakat yüksek senste ise kontrol edemiyorum aimi

Bol bol oynaman lazım. Çok fazla oynaman lazım ama. Dm modda ciddi saatler geçir. Youtube üzerinden silah recoil durumlarını falan öğren. Ünlü oyuncuların maçlarını izle ve kafa yor. Mesela bir taktikten önce durdur ve "Onun yerinde olsam ben ne yapardım?" diyerek adamın ne yaptığını izle. Onun dışında bol bol oynamak dışında yapabilecek pek bir şey yok. Yalnızca Hs atılabilen ve sabit adamları vurmaya çalıştığın bot modları pek mantıklı gelmiyor bana. Çünkü rekabetçi bir maçta karşına senin kadar inatçı ve azimli kişiler gelecek. Ayrıca seni teşvik edecek arkadaşlar bulman motivasyonunu artıracaktır. Reflekslerinin de zamanla artması lazım tabi.

Sportif yetenekleri çok gelişmemiş ve refleksleri düşük hantal biriyim. Yıllar önce 1mbit internet ile CS 1.5'i online serverlerde ilk oynamaya başladığımızda gerçekten çok vasat bir oyuncuydum. Ama oynamak çok keyif veriyordu. O kadar çok vakit geçirdim ki kendimi birazcık geliştirebildiğimi düşünüyorum. Gerçi şimdiye de yaş geçti ve refleksler geri zayıflamaya başladı 😊. Sadece CS:Source'u Steam üzerinden 1200 saat oynamışım. CS:GO'da da 5000 saati gördük. Şimdi ise arada akşamları arkadaşlarla Faceit üzerinden maç atıyoruz. Rekabetçide Global Elite olmak basit eğer 5 kişi iseniz. Faceit üzerinden rekabetçi oynarsanız Level 5-6'dan sonra ciddi sıkı maçlar dönüyor. Heleki +2500 eloda her maç taktik savaşları.

Hocam zaten anlamıyorum MG1 olmama rağmen FACEIT'te level 4'üm nasıl oluyor anlamış değilim adamın üzerine 3 kişi rushlıyoruz adam bana flick atıyor hem de pistol ile

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı