CS:GO'da nasıl aim geliştirilir?

Aim antrenmanları yapmanız lazım. Oyuna girmeden önce kendinizi ısıtın. Aim_botz girin csgohub prac haritasında yürüyen botlara karşı ısının. Sonra DM girebilirsiniz çok zorunlu değil ama girerseniz daha iyi olur. Ardından maça girin sakin şekilde oynayın. Bu arada fare çok önemli. Eğer ucuz bir fare kullanıyorsanız aim kaliteniz belirli bir seviyeye kadar yükselir sadece.

Aim antrenmanları yapmanız lazım. Oyuna girmeden önce kendinizi ısıtın. Aim_botz girin csgohub prac haritasında yürüyen botlara karşı ısının. Sonra DM girebilirsiniz çok zorunlu değil ama girerseniz daha iyi olur. Ardından maça girin sakin şekilde oynayın. Bu arada fare çok önemli. Eğer ucuz bir fare kullanıyorsanız aim kaliteniz belirli bir seviyeye kadar yükselir sadece.

Farem Logitech G300s ısınmam şu şekilde maçten önce surf aimbotz 500 leş HS F'lik kafa takipi ölüm maçı atıp rekabetçiye giriyorum ama kötü oynuyorum.

Atıyorum ama sorun şu orada oynadığım gibi rekabetçide oynayamıyorum.

Sadece kısa maç oynadıgın mapin rankını girerek geliştirebilirsin. Bu aim lab dm gir diyenlere inanma e sporcular yapıyor diye yapıyorlar. Sabah akşam düzenli oynadığın maçların aralarına dm ve aim lab girersen tabi iyileşirsin ama sabah aksam onlara çalışıp günün sonunda sadece 1-2 maç girersen iki taraftada oynadığın oyun çok farklı olup başarısız olursun.

Maplerin practic mapleri var nereden peek almanı ve spotları gösteriyor onlara çalışabilirsin.

Farem Logitech G300s ısınmam şu şekilde maçten önce surf aimbotz 500 leş HS F'lik kafa takipi ölüm maçı atıp rekabetçiye giriyorum ama kötü oynuyorum.

Surf aciliyeti yok surf ve bhop Movement'iniz için gerekli onun içinse boş haritalarda bunny yapabilir çıkmak istediğiniz köşelere çıkmaya çalışabilirsiniz. Aimbotz içinse illa 500 leş vurayıma da gerek yok. Siz aim'inizi hissedene kadar kasabilirsiniz. Ortalama 200-1000 bot arasında vurun ve kendinizi aim kısmında iyi hissettiğinizde maça girin. Maçlarda aim dışında bir sürü önemli faktörde var.

Sadece kısa maç oynadıgın mapin rankını girerek geliştirebilirsin. Bu Aim Lab DM gir diyenlere inanma e sporcular yapıyor diye yapıyorlar. Sabah akşam düzenli oynadığın maçların aralarına DM ve Aim Lab girersen tabii iyileşirsin ama sabah aksam onlara çalışıp günün sonunda sadece 1-2 maç girersen iki taraftada oynadığın oyun çok farklı olup başarısız olursun.

Maplerin practic mapleri var nereden peek almanı ve spotları gösteriyor onlara çalışabilirsin.

Nasıl bulabilirim haritayı?

Fazla değil, rekabetçi maçlara girmeden önce topluluk sunucularında olan DM sunucusuna girip 1 map süresi (20-30dk) oynayın. Hem pistol, hem rifle hem de awp kullandırıyor zamanla. Bazı dakikalarda da only hs modu açılıyor. Gerçek kişilere karşı oynayacağın için kendini ister istemez geliştireceksin. Sürekli ölsen bile çıkma oyundan. Yetişmeye çalış, kendini orada ne kadar çok geliştirirsen 5v5 maçlarda o kadar iyi olursun. 3 kere 5 kere yaptım neden hala iyi değilim diyeceksen hiç yapma. Bu iş zamanla olur. Rütben ne bu arada?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı