Eskiden hoşlandığım kızı sürekli rüyamda görüyorum

6.sınıftan beri sevdiğim bir kız vardı hiç açılmamıştım sonrasında LGS girdikten sonra yollarımız ayrıldı. Geçen sene bende hoşlandığım kızı rüyalarımda görüyordum şu an lise 3 geçtim ve 2 yılın ardından hoşlandığım kız benim bu yıl okuluma kayıt yaptırmış ve aynı sınıftayız.
Bu da sizin şansınız umarım iyi bir şekilde değerlendirirsiniz ve mutlu olursunuz 😊
 
Arkadasin T.C. Kizi diyerek soylemek istedigi hickimseyi kucuk dusurdugunden falan degi
Hayır normalde T.C kızı veya erkeği farketmiyor (daha çok bunu erkekler yapıyor) așșağılayıcı bir şekilde yazarak belirtiyorlar ama ben yanlış anlamışım belli ki görünce de yazmak istedim uzatmaya gerek yok ya
 
Arkadasin T.C. Kizi diyerek soylemek istedigi hickimseyi kucuk dusurdugunden falan degil misal bir alman kizi bu tarz triplere girmiyor genel itibarıyla sogukkanli insanlar ama türkler daha cok şımarık onlara gore bence bu net belli bir şey biz bir basari elde ettigimiz zaman veya bir olay oldugu zaman cabuk simariyoruz fakat adamlar oyle degil standartlari var arkadas sevdigini soylemis nazikce olmaz bizden falan diyebilirdi kanka kalalim diyebilirdi fakat o screenshot alip arkadasina atmistir olan bizim konu sahibine oluyor.
Umarım atmamıştır derdim de kesin gruba atılıp bir konuşma dönmüştür amaan neyse.

kimseye ilk kez tutulduğun gibi tutulamıyorsun be hocam.
Kesinlikle doğru tespit.
 
Ben 1E zor dayandım hocam nasıl 2 kez arafta kaldınız?

Bir kadının tabir-i caizse peşinden koştum. Tabii ki bunu usulüne uygun şekilde yaptım. Klasikleşmiş teklifler yerine bir kitap verip içine şiir yazmıştım. Hareketlerimle davranışlarımın neticesinde anlamamasına imkan yok. Ben görsün istedim o sadece baktı. Ama ne sağa baktı ne sola. O öyle yapınca ben de ne yapacağımı bilemedim. Kaybolan yıllar oldu. Gel zaman git zaman yüzünü göremediğim için unuttuğumu sandım. Farklı bir kadın çıktı karşıma. Başlarda çok güzel ilerlemişti tanışma aşaması. Birbirimizi yavaş yavaş tanımaya çalışıyorduk. Yaşadığım olayları, kaybolan yıllarımı anlatmıştım ona. Arafta bırakılmayı hiçbir zaman sevmediğimi biliyordu. O'da beni hiç anlamadığım bir anda arafta bırakıp kayboldu gitti. Hem de hiçbir şey demeden. Anladım ki; Ben ilk kadından bilmediklerimi ikinci kadından ise bildiğimi sandığım şeyleri öğrenmişim. Haindir aşk, bir o kadar da can dostu. Ama en güzeli de rüyalara verdiği gönül tokluğu.
 

Geri
Yukarı