Açık Lise'ye geçerken devamsızlık önemli mi?

Massakax

Decapat
Katılım
6 Ekim 2021
Mesajlar
259
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Şu an özürsüz 12,5 özürlü 10 gün devamsızlığım var. Arkadaşıma sorduğumda "Özürlü 20 günün altında özürsüz 10 günün altında olması lazım yoksa almazlar." Dedi, internette de devamsızlığın önemsiz olduğunu söyleniyor. Aklım karıştı, devamsızlık açık liseye geçmek için önemli bir şey mi? Ayrıca, 2. dönem açık lise kayıtları açılacak mı? Hangi tarihlerde açılıyor?

@LAPSEKİLLİ BIG SMOKE
 
Son düzenleme:
Şu an özürsüz 12,5 özürlü 10 gün devamsızlığım var. Arkadaşıma sorduğumda "özürlü 20 günün altında özürsüz 10 günün altında olması lazım yoksa almazlar." dedi, internette de devamsızlığın önemsiz olduğunu söyleniyor. Aklım karıştı, devamsızlık açık liseye geçmek için önemli bir şey mi? Ayrıca, 2. dönem açık lise kayıtları açılacak mı? Hangi tarihlerde açılıyor?

@LAPSEKİLLİ BIG SMOKE

Değil diye düşünüyorum. Ben geçerken sormadılar devamsızlığı falan hiçbir şeyi. Zaten e-Okul'la tamamen ilişkin kesiliyor. Kayıtlar hangi tarihte açılıyor bilmiyorum ama AÖL'ün sitesinden takip edebilirsiniz duyurularda yazarlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Açık lise kayıtları 2. dönemin başında açılır, devamsızlıklar yıllık olarak baz alınıyor. İkinci dönem açık liseye geçtiğinde sorun olup olmayacağını maalesef bilemiyorum. Devamsızlık yüzünden ilk dönem başarısız olarak gözükme olasılığın da var. Diyelim ki başarısız gözüktün, ilk dönem derslerini açık lisede tekrar alırsın. Açık liseye geçmene engel değil fakat bu açıdan sorun oluşturabilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı