Yazılıma başlamak istiyorum

C++ ile C# arasında ne kadar fark var? Oyun için hangisini daha çok önerirsiniz?
Hocam bunu YouTube'a yazın farkına kendiniz bakın bence. Yazılım da ki en büyük olay Google da bir şeyler atabilmek. Ciddiyim bu konuda. Herkesin size bir şeyler yazmasını beklerseniz çok vakit kaybedersiniz ve her bilgiye inanmış olursunuz. Ama 5 tane farklı sayfadan veya videodan bir konuya baksanız nereye güveneceğizi de bilirsiniz kimseye de muhtaç kalmazsınız.
 
Yazılım ne için öğrenmek istiyorsun ?
Öncelikle bir amacın olması lazım, amaçsızca birşey öğrenemezsin.
Sadece kurslar falan sana değişkenleri, döngüleri, zamanlayıcıları falan anlatır durur ve sen bununla birşey geliştirmezsen algoritma mantığı oluşmaz.
 
Hocam bunu YouTube'a yazın farkına kendiniz bakın bence. Yazılım da ki en büyük olay Google da bir şeyler atabilmek. Ciddiyim bu konuda. Herkesin size bir şeyler yazmasını beklerseniz çok vakit kaybedersiniz ve her bilgiye inanmış olursunuz. Ama 5 tane farklı sayfadan veya videodan bir konuya baksanız nereye güveneceğizi debilirsiniz kimseye de muhtaç kalmazsınız.

Zaten bakıyorum fakat bu konuda bilgi sahibi olan kişilere de ayrıyeten sormak için açmıştım zaten konuyu. O yüzden hem buradan sorup hem de internetten araştırmamı yapıyorum ve cevapları kendi sonucumla karşılaştırıyorum.

Yazılım ne için öğrenmek istiyorsun?
Öncelikle bir amacın olması lazım, amaçsızca bir şey öğrenemezsin.
Sadece kurslar falan sana değişkenleri, döngüleri, zamanlayıcıları falan anlatır durur ve sen bununla bir şey geliştirmezsen algoritma mantığı oluşmaz.

Oyun, uygulama geliştirmek amacıyla öğrenmek istiyorum. Zaten herkes de bunun için C++ öğrenmem gerektiğini söylüyor. Fakat ben bir temel oluşturmak amacıyla Python'a başladım yakın zamanda C++ a geçiş yapacağım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı