Sıfırdan fizik öğrenilir mi?

Geçmiş olsun diyorum. Temel düzey kitaplar seni ileri götürmüyor. Mümkünse iade etmeni öneririm.
Artık çözdüm bile. Fotokopi zaten. Neden faydası olmaz ki ? Çözen arkadaşlarım çok memnun. Onlar da gelişme oldu bile. Zaten amacım eksiklerimi falan kapatmak. Soru çözerken daha hızlı çözmek istiyorum yani.
 
Neyse fotokopi imiş. 985 ile 417'yi çarpman sana sınavda avantaj sağlamayacak. Ders çalışmadan önce ısındırma olarak çöz o kitabı.
En azından daha hızlı soru çözememe yardımcı oluyor. Kesirlerde ki eksiğimi o kitap sayesinde kapattım. Biraz daha eksiğim var, onları da kapatırım umarım en yakın zamanda.
 
Her türlü halledebilirsin, daha zamanın varmış ne de olsa. VIP Fizik ve Umut Öncül kanalını öneririm. Sayısal derslerde yapman gereken mantıgı kapmaktır. Mantığı anladıktan sonra gözünde büyütecek kadar zor olmadıgını göreceksin. Çalışmaya başlarsan devamıda gelir zaten, kendini sıkıntıya sokma.
 
Sizce böyle ilerlersem fayda görür müyüm acaba?

Çalışmanın faydasını illaki görürsünüz. Önemli olan düzenli çalışın ve eksik olduğunuz yerleri kapatarak gitmeye çalışın.
 
Senin yaşında sıfırdan her şey öğrenilir. Müfredata bak hangi konular varsa yaz internete izle videoları, kafana en çok uyuşan hocadan dinle, kitaplarla da destekle olay bu kadar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı