Neden?Haklı gibisin ama cümle biraz garip.
Neden?Haklı gibisin ama cümle biraz garip.
Hocam bir şey daha sormak istiyorum belki biliyorsundur. Freedos aldığımız bilgisayarda keyi girmek için ilk önce win11'i kurmamız mı gerekiyor?Tamam hocam öyle yapın ama o 3500tl'lik lisansı almayın, aldırmayın.
Evet hocam, USB'den etkinleştirilmemiş halini kurup ayarlardan etkinleştireceksiniz.Hocam bir şey daha sormak istiyorum belki biliyorsundur. Freedos aldığımız bilgisayarda keyi girmek için ilk önce win11'i kurmamız mı gerekiyor?
Evet hocam, USB'den etkinleştirilmemiş halini kurup ayarlardan etkinleştireceksiniz.
Sanki zararlı bir şeymiş gibi de, neyse tam açıklayamadım.Neden?![]()
Anladim hocam.Sanki zararlı bir şeymiş gibi de, neyse tam açıklayamadım.![]()
Aslında bize pahalı gelmesinin sebebi paramızın değersizliği, adamlar ABD'de en düşük asgari ücret (1200 dolar) ile 10 küsür Windows 10 Home alabilirken biz burada doktor maaşının 15K olduğunu varsayarsak 4-5 tane anca alabiliyoruz.Anladim hocam.
Valla hocam benim windows'a karsi bir dusmanligim var zaten. 3500TL oduyorsunuz ve arkadan verilerinizi toplayip satiyor mesela.
Nasıl bir teknik destek sağlayabilirler kiFark var, 30 TL'lik olanlarda Microsoft teknik destek sağlamıyor, OEM olduğu için ancak 3500 TL'lik olanlarda teknik destek var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.