PS4 vs XBOX Series S

Series S alıp GoW ragnarok, Spider-Man 2 oynamayacaksam ne anladım o işten gidip PC de olan oyunlarımı oynayacağım? PS4 sahipleri GoW Ragnarok oynarken Xbox fanları Uncharted yerine Tomb Raider öneriyor ama şakaki o her platformda var.

Konsol konusunda maalesef benim tercihim Xbox'dan yana sebebi ise parasını verdiğin oyunu Online olarak oynamak istersen aylık üyelik alman zorunlu Xbox'da bildiğim kadarıyla böyle bir şey yok ve güzel yanı Game Pass alırsan PC de de kullanabiliyorsun.
PC de kullanabiliyorsun işte o çakma aleti neden alayım ki?

Konsol demek özel oyun demek yıllardır böyleydi bu. Xbox konsol değil yeşil temalı Windows'tur.
 
Son düzenleme:
Series S alıp GoW ragnarok, Spider-Man 2 oynamayacaksam ne anladım o işten gidip PC de olan oyunlarımı oynayacağım? PS4 sahipleri GoW ragnarok oynarken Xbox fanları Uncharted yerine Tomb Raider öneriyor ama şakaki o her platformda var.

PC de kullanabiliyorsun işte o çakma aleti neden alayım ki?

Konsol demek özel oyun demek yıllardır böyleydi bu. Xbox konsol değil yeşil temalı Windows'tur.

Bu iki oyunu da korsan oynadığına o kadar eminim ki.
 
PS4 alın kırın istediğiniz oyunu oynarsınız PS4 fat sahibi bir adam bile ragnarok oynarken Xbox sahibi ne yapıyor gidiyor PC de ki oyunlar ile yetiniyor, Xbox'ın berbat showcasini izledikten sonra Xbox'tan ümidi kestim bunu şunu yapacağız dediler ama hala bir ümit yok PC sahibi adam bile 2 3 yıl sonra deneyebiliyor bu PS oyunlarını ama Xbox kullananlar asla oynayamayacak, Xbox'ta olan bütün özellikler PC de var ki iyi bir PC varsa Xboxa bakmazsınız bile adamlar ne yaparsa hepsi PC'ye ilk günden geliyor e ben neden Xbox alayım ki o zaman ne anladım ki o işten? Bomboş alet.
 
PS fan boyluğun lüzumu yok TR kullanıcısı olarak cep yakmayan ve ulaşılabilir olan daha caziptir.
@slmbenmurt hocam sana verebileceğim tavsiye şu an da Game Pass'e gir ilgini çeken oyunlar varsa Series S alıp + olarak 580 küsure 3 yıllık da Game Pass alman. Bu 3 yıl sonunda PS5 geçecek vs planın varsa bayağı götürür seni.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı