Oculus Quest 2 VR alınır mı?

Evet doğru ama aslında hayır. Quest 2 var bende. Nelerden keyif aldığına bağlı olarak güzel kütüphanesi var. Ama bir PS5, Xbox deneyimi bekleme oyun çeşitliliği olarak. Lakin Yüksek hızlı bir modemle bilgisayarına kablosuz olarak bağlarsan ve bilgisayarın yeterince iyi ise çoğu PC VR oyununu oynayabiliyorsun. Bu Oyun çeşitliliğini çok arttırıyor. VR içeren her konudan film ve video izleyebiliyorsun internet üzerinden. (🙂 İnternet hızı 50 Mbps aşağısı kurtarmıyor.) Eğer oyunu almadan önce denemek istiyorsan bunun için Full versiyonunu paylaşan Telegram grupları ve sitelerde var. Korsana karşıyız tabii ki ama almadan bir denemek istersin değil mi? 😉 Neyse özelden sorabilirsin buradan soramayacağın bir şey aklına gelirse. 64 GB Quest 2'yi ben 4500 TL sıfır almıştım. Kablolu şarjdayken çok oyun oynamamaya dikkat et. Giriş yerini zedeleyip cihazı alev topuna döndürenler var. (Bunun sebebi oyun oynaman değil de kabloyu çekiştirmen oynarken. Yani çekiştirmezken oynarsan sıkıntı yapmaz.)

Ben de almak istiyorum da İngilizcem pek iyi değil o yüzden vrchat gibi oyunlara pek fazla bulaşmayacağım sizce alınır mı?
 
Ben de almak istiyorum da İngilizcem pek iyi değil o yüzden vrchat gibi oyunlara pek fazla bulaşmayacağım sizce alınır mı?

2023'te Meta Quest 3 çıkacak bekle biraz daha bence. Beklemek istemiyorsanda alınır, niye alınmasın. Bir kere aktivasyonunu yapıp, geliştirici modunu açtıktan sonra internetini kaparsın, bilgisayardan yüklersin deneme amaçlı oynayacağın oyunları.
 
2023'te meta Quest 3 çıkacak bekle biraz daha bence. Beklemek istemiyorsanda alınır, niye alınmasın. Bir kere aktivasyonunu yapıp, geliştirici modunu açtıktan sonra internetini kaparsın, bilgisayardan yüklersin deneme amaçlı oynayacağın oyunları.

Ben oyunları çoğunlukla Steam'den satın alıyorum. Bu bahsettiğiniz geliştirici modu açıp internetsiz bir şekilde hangi oyunları ücretsiz oynayabiliyoruz? Ve bu işlem için bir rehber vb. bir şey var mı?
 
Bende de yaklaşık 1 senedir var bu gözlük, Alınır mı? Oyun için soruyorsanız alınmaz. Çünkü harbi oyun diyebileceğim tek bir oyun var o cihazda, oda half-life ve oda bilgisayar desteği olmadan tek başına gözlükle oynayabileceğiniz bir oyun değil. Bunun dışında içinde bambaşka bir dünya var, oyun dışı olarak baktığınızda, örneğin o gözlükle gerçekmiş gibi bir dinazor görmek, uçurumdan aşağa baktığınızda başınızın dönmesi gerçek hissiyatı deneyimlemek … bildiğimiz dünyanın dışında yeni bir dünyaya girmek gibi oluyor, bence bu paha biçilemez ….
 
Son düzenleme:
Bende de yaklaşık 1 senedir var bu gözlük, alınır mı? Oyun için soruyorsanız alınmaz. Çünkü harbi oyun diyebileceğim tek bir oyun var o cihazda, oda Half-Life ve oda bilgisayar desteği olmadan tek başına gözlükle oynayabileceğiniz bir oyun değil. Bunun dışında içinde bambaşka bir dünya var, oyun dışı olarak baktığınızda, örneğin o gözlükle gerçekmiş gibi bir dinozor görmek, uçurumdan aşağı baktığınızda başınızın dönmesi gerçek hissiyatı deneyimlemek … bildiğimiz dünyanın dışında yeni bir dünyaya girmek gibi oluyor, bence bu paha biçilemez ….

Size zahmet bahsettiğiniz ve beğendiğiniz uygulamaların isimlerini paylaşır mısınız?
 
Size zahmet bahsettiğiniz ve beğendiğiniz uygulamaların isimlerini paylaşır mısınız?

- aslında bu teknoloji bana göre daha bebeklik evresinde, yani ortada iyi denebilecek bir programı yok. İçinde olanlar başlangıç için dediklerimi tecrübe etmeniz için yeterli…

Benim tek beğendiğim uygulaması dünyada ki herhangi bir yeri görüp gezmenizi sağlayan bir uygulama. Para verip almaya değer diyebileceğim tek uygulaması…

Link:

https://www.oculus.com/experiences/quest/2078376005587859/?utm_medium=share&utm_source=oculus


Bunun dışında Steam de spor yapmanızı sağlayan, bir çok oyun var. Bunlarda sizi gerçekten borling oynamak gibi gerçeklik hissiyatına yaklaştıran oyunlar…

Örnek tavsiye link:

https://store.steampowered.com/app/1514840/AllInOne_Sports_VR/
 

Geri
Yukarı