TLauncher virüslü mü?

Herkes kendince kanıtlar sunmuş fakat işi antivirüs uygulamalarına bırakmadan, gerçekten kodlardan özellikle Java'dan anlayan birinin incelemesini tam olarak göremedim. (çok fazla konu açılmış ve çok mesaj atılmış hepsini okuyamadım kusura bakmayın.)

Eğer virüs olup olmadığını kanıtlayan bir inceleme yapan varsa rica etsem tekrardan paylaşabilir mi?

Ayrıca bu forumda bulunan veya mesajları okuyan aynı zamanda sesini duyurabilecek bir YouTube kanalı da bu incelemeyi paylaşarak olayı sonlandırsa ne şahane olur. Sonuçta bu Launcher'ı kullanan herkes bu tarz forumları okumuyor ve belki de gerçeklerden uzak kalıyor.

Yuukrp yeni video attı kanka oradan bakabilirsin link falan da verdi inanmıyorsan deniyebilirsin.
 
Herkes kendince kanıtlar sunmuş fakat işi antivirüs uygulamalarına bırakmadan, gerçekten kodlardan özellikle Java'dan anlayan birinin incelemesini tam olarak göremedim. (Çok fazla konu açılmış ve çok mesaj atılmış hepsini okuyamadım kusura bakmayın.)

Eğer virüs olup olmadığını kanıtlayan bir inceleme yapan varsa rica etsem tekrardan paylaşabilir mi?

Ayrıca bu forumda bulunan veya mesajları okuyan aynı zamanda sesini duyurabilecek bir YouTube kanalı da bu incelemeyi paylaşarak olayı sonlandırsa ne şahane olur. Sonuçta bu launcherı kullanan herkes bu tarz forumları okumuyor ve belki de gerçeklerden uzak kalıyor.
Yeter ki isteyin ya.
Antivirüs çökertme kodu
Java'nın orijinalle aynı olması (Windows)
Java'nın orijinalle aynı olması (Linux)
Son videoya karşı yapılan yorum
 
Arkadaşlar virüslü çünkü bilgisayarım normalde güçlüdür sağlamdır hızlıdır ama bilgisayarıma malum Launcher'i indirdikten sonra siyah ekran sorunları hızlı şarj bitimi kasmalar ve donmalar vb. daha kötü olaylar oldu. Bilgisayarımı formatladıktan sonra bunların hepsi geçti. Şimdi burada önermem gerek 3 Launcher var classic MC Launcher / multi-MC / titan Launcher.
 
Yuukrp yeni video attı kanka oradan bakabilirsin link falan da verdi inanmıyorsan deniyebilirsin.
Hocam yeni videoda oyun açılırken temp dosyaları varmış onlar hemen inip siliniyormuş onları taratmış virüs çıkmış fln filan. Sonra sistem özelliklerini çalıyormuş(launcher sahipleri pc toplicak) dxdiag verilerini cukkalıyormuş falan. Bunu orjinal miencraft'da yapıyor hatta ayarlar kısmından kapatıp açabiliyorsun bunu. Ama kapatsan bile yine topluyor büyük ihtimal.
 

Geri
Yukarı