[Alındı] ROG Maximus VIII Ranger - Kutu İçeriği

İyi akşamlar herkese. Anakartımı sonunda aldım, bugün elime ulaştı ve düşünenler için ilk izlenimler ve kutu açılışı tadında bir inceleme yapmak istedim.

Ürünü 690 liraya Ebrar Bilgisayar'dan aldım. UPS ile sorunsuz ve gayet sağlam bir şekilde elime ulaştı. Ayrıca Asus'un yaptığı kampanyadan dolayı 90 lira geri ödemesi olacak. (y)

6a.jpg


Klasik ROG renkleri eşliğinde bir kutu. Gayet büyük ve sağlam. Alt kısımda 4k uyumluluğu, SLI ve CF desteği, sahip olduğu yonga seti gibi özellikler yer almakta arka kısmında ise anakartla ilgili bır kısım daha açıklamalar var.

4a.jpg


Üst kapağı kaldırdığımzda anakartın görseli üzerinden bir takım özellikler bize gösteriliyor. Ayrıca kaldırdığımız kapağın alt kısmında ise SupremeFX, LanGuard ve ROG'a özel '' exclusive '' bir kaç özellik belirtilmiş.

5a.jpg


Kapak üstüne kapak kaldırmalardan sonra anakartımız tüm asaleti ile statik poşetinin içinden bize göz kırpıyor. Sanırım ben ATX anakartların boyutunu fazla abartmışım. Açıkçası daha büyük bekliyordum. :D

12a.jpg


Ve ASUS ROG Maximus VIII Ranger. Kart biraz ağır, almayı düşünen arkadaşlara duyrulur. MSI Z170A Gaming M5'i ve ASUS Z170 Pro Gaming'i de elime alıp incelemiştim onlara göre daha ağır.

Aslında tam olarak ne diyeceğimi ben de bilmiyorum. Sistemi toplamadan önce buradan anlatacaklarımın hepsi zaten anakartın sitesinde de mevcut olacağından aynı şeyleri tekrar tekrar yazmanın gereği olmadığını düşünüyorum. Kendi görüşlerime yer vermek istiyorum.

Şu siyah-kırmızı tasarımdan öylesine gına gelmişti ki bu noktada ASUS imdadıma yetişti. Öylesine güzel parlak ve canlı bir tasarımı var ki kartın insan bakmaya doyamıyor. Gümüş gri ve açık ton kırmızı çok güzel uyum sağlamış.

Anakartla ilgili birkaç adet yakın plan fotoğraf.


7a.jpg


8a.jpg


9a.jpg


11a.jpg


10a.jpg


Ve kutu içeriğinin tamamı.

-Kullanma kitapçığı.
-Kapı askısı.
-Q connector ( hd led, power switch gibi bağlantıları anakarta rahat takmayı sağlayan aparat )
-ROG kasa etiketi
-3 adet ROG kasa fan yapıştırmaları
-4 adet sata kablosu ( 2 adet düz, 2 adet bir tarafı L uç )
-ROG SLI köprüsü
-m.2 sata bağlantı vidaları
-CPU kolay montaj aparatı
-Arka plaka
-Sata kablo etiketleri
-Gereksiz bir DVD.

15a.jpg
 
Bende aynı karttan aldım fakat anakart üzerindeki reset pin girişi 3lü. Kasadan gelen kablo ise 2li. sizce ground mı boş kalsın yoksa 3v mi?

reset.JPG
 
Geri ödemeyi nasıl alıcan hocam..Kampanyadan biraz bahsetsene bilgilendir şu cahil cühelayı bir kuple :D

18 Mart - 17 Nisan arasındaki satın alımlarda ASUS belirli anakartlarında 90, 120 veya 160 lira para iade kampanyası yaptı. Bunların içinde benim de anakartım mevcuttu ve sitesinden yayınladığı listeye göre benim anakartıma 90 lira geri ödeme yapılacak. Şöyle oluyor; ASUS'a ürünü satın aldıktan 30 gün sonra satın aldığınıza dair belgeniz ile kayıt oluşturuyorsunuz. Kayıt oluşturduktan 30 ila 60 gün arasında bir sürede banka hesabınıza geri ödeme yapılıyor. MSI'ın bahar kampanyası ile aynı fakat her kartta değil belli başlı kartlarda geçerli. ( Sadece anakart )

Bende aynı karttan aldım fakat anakart üzerindeki reset pin girişi 3lü. Kasadan gelen kablo ise 2li. sizce ground mı boş kalsın yoksa 3v mi?

Eki Görüntüle 155839

Hocam henüz işlemciyi almadığım için kasaya sadece DVD-RW ve HDD'yi taktım. Geri kalan tüm parçalar kutusunda duruyor. İşlemci aldığım gibi montajı yapacağım fakat akşam sizin için anakart içinden o aparatı çıkartıp kendi kasamdaki mevcut kablolar ile uyumuna bakar size de haber veririm. (y)
 
Hayatta bu kadar para verip de Asus ürünü almam.

Allah servisine düşürtmesin hocam , hayırlı olsun.

Teşekkür ederim. ASUS beni bugüne kadar hiç yarı yolda bırakmadı o yüzden biraz sadık bir müşteriyim onlara karşı.. ASUS servisine bir kere işim düştü o da çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde halloldu.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı