Hediye Depremzedelere yardım eden bir kişiye Steam'den 50 TL'ye kadar istediği oyun veya oyunlar hediye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Katılıyorum.
 

Dosya Ekleri

  • IMG_20230207_172324.jpg
    IMG_20230207_172324.jpg
    75,5 KB · Görüntüleme: 198
Icim içimi yiyor. Duramıyorum biletimi aldım gidip en azından orada tirdan indirmelerine yardım edecegim. Gün birlik olma günü sizde durmayın lutfen en azından battaniye vb verin yardıma ihtiyaçları var 99 depreminden daha büyük oldu lütfen.

Çekilişe katılmak için yazmadım herkesin yardım etmesi açısından yazdım.

Allah yardımcımız olsun.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bağışta bulunmama rağmen ben bu tarz konuları doğru bulmuyorum. Gönüllülük esasını ve olayın ne kadar vahim durumda olduğunu kavramamız açısından odağımızı saptırıyor bence. Yine de umarım gerçekten bağış yaparak katılan çok kişi olur ve bu bağışları cüzdan kodu düşünerek yapmazlar.
Her insan duygusal değildir, bazı insanların acıma duygusu, empati duygusu gelişmemiştir. Herkes siz değildir, şunu anlamak gerekiyor artık.

Bir insanın sırf cüzdan kodu kazanabilmek için yardım yapmasında kötü bir şey yoktur, yaptığı yardımın değeri sizinkiyle aynıdır. Sizin verdiğiniz 100 lirada oradaki kurtarma çalışmalarına aynı yardımı yapıyor, başka bir amacı olan insanın da. O yüzden bu tür konular normalde yardımda bulunmayacak insanları yardım etmeye teşvik edebilir, o yüzden böyle konular iyidir. Boş boş duyar kasmaya ve bu kadar basit bir denklemi anlamamaya hiç de gerek yok.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı