ABD depreme yardımda bulunmak için Türkiye'ye uçak gemisi gönderdi

T_u_x

Decipat
Katılım
11 Haziran 2022
Mesajlar
1.773
Çözümler
5
Yer
Ankara
Ülkemizde yaşanan üzücü deprem hadisesine yardım amacıyla ABD, george hw bush uçak ge misini Türkiye'ye yönlendirdi. Gemide yaralıların tedevisi amacıyla kullanılabilecek bir hastane mevcut. Gemi şu an Yunanistan açıklarında. Geminin konumunu şu link üzerinden canlı olarak izleyebilirsiniz:
Kaynak:
 
Uçak gemisi istemiyoruz diye kampanya açılmış, diyorlar casusluk vs olacak. Muhtaç kalmak istemeseydin kendin yapardın çok amaçlı bir uçak gemisi. Uçak gemisi var vs diyen arkadaşlar, F35 için kısa menzilli kalkış yapabilen uçaklar için var. Yetersiz.
 
Haarp teknolojisini araştırırsanız ve depremden önce hangi ülkenin gemisinin geldiğini araştırırsanız neden karşı çıktıklarını anlarsınız.
HAARP var olsa bile teknik özellikleri, yapısı bilinmemekte. Teyitli değil. Bunca bilim adamı yalan söylüyor olamaz.
 
Haarp teknolojisini araştırırsanız ve depremden önce hangi ülkenin gemisinin geldiğini araştırırsanız neden karşı çıktıklarını anlarsınız.
Al eline hesap makinesini 10km derinlikte olan 7.8'lik depremi tetiklemek için gereken gücü hesapla. Saçma sapan şeylere inanmaya lüzum yok.
 
Haarp teknolojisini araştırırsanız ve depremden önce hangi ülkenin ge misinin geldiğini araştırırsanız neden karşı çıktıklarını anlarsınız.
Gerçekten HAARP teknolojisini mi savunacaksınız. HAARP iyonosferi inceleyerek navigasyon,telsiz iletişimi gibi şeyleri araştırmayı amaçlayan bir projedir ve bunun için Alaska'da bir tesis kurulmuştur. Atmosferi inceleyerek nasıl deprem yaratacaklar çok merak ediyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı