Windows 11 şu an kullanılabilir mi?

Benim sistemim yetiyor hikayeli oyunlarda 3-4 FPS arttı. Online oyunları bilmiyorum 240FPS sabit oynadığımdan.

RAM'in büyük kısmını kullandığı için Batman Arkham Knight oynarken şehir bir türlü yüklenmiyor ekranda siyahlıklar çıkıyor yağmur efektleri bozuluyor belki de VRAM yüzündendir bilmiyorum.

Bende desteklemeyen sistemde kullanıyorum akıcı çalışıyor üstelik beta kanalındayım.

İşletim sisteminin arayüzü bende de akıcı oyun performansını diyorum.
 
Oyun performansı konusunda bende sorun yok Windows 10 ile aynı, performans genelde ekran kartı ve RAM ile alakalı RAM yetmezse Windows 11 kullanılmıyor 4 GB RAM de işkence yapıyor.

Benim RAM'im 8 ve 8 GB RAM isteyen bir oyunu oynayamıyorum ekran kartı ayrı bir mesele zaten ama benim yaşadığım sorun RAM'le ilgili şu an işlmecim yetmiyor W11'e ama işlemciyle ilgili düşüş görmedim.
 
Sisteminiz yani donanınız özelikle işlemcin 13. Nesil İntel veya Ryzen 7000 yeni nesil değilse şuan Win11 geçmek için sebep yok diyebilirim. Windows 10'da sürücülerinizi kurmayı biliyorsanız oyun için en stabil sürüm Windows 10 Home'dur.

Win11 fanboy kaynamış burası garip bizim Türk Milleti kendi kullandığı şeyi ölümüne savunmakta. Şuan Win11 düzgün çalışıyor ama bir sonraki update'de tepetaklak olmayacağı garantisini vermez hala bir çok özellik ekleyip sürekli yeni güncelleme alıyor ve bir güncellemede hata olma oranı Win10'a göre daha fazladır ben bunu belirtmek istemiştim ama herkes körü körüne savunma yaptığı için ayrıntıyı düşünen yok. Technopat eskiden böyle değildi. Eğer ki güncel bir donanımız yoksa Win11 max 5 FPS artış yaşayacaktır oda sürücüleri doğru kurulursa. Technopatın eski bilinçli kitlesi kaybolmuş anlaşılan üzüntü duydum.

Videoyu izler misiniz bilmiyorum 2023 güncel Win10 vs Win11 testi sanki ben Win10 derken sizi kötü yola düşürmeye çalışıyorum TR şartlarında çok güçlü bir PC'ye sahibim yani sonuç benim için hep iyi olacaktır fakat ben testlere bakarak size yorumumu fikrimi paylaşıyorum geliyorsunuz "beğenmedim" atıyorsunuz eskiden Technopat kullanıcıları beğenmedikleri bir şeyi nedeniyle yazar güzel beyin fırtınası dönerdi. Yeni bilgiler öğrenirdik şimdi ise aman neyse iyi forumlar. 🤪

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleme:
Beğenmeme nedenim mennun olup olmamanız değil çıktığından beri bazı buglar düzeltilsede ilk sürümlerinde karşılaşmamanıza şaşırdım sizde olmayınca başkasında olmayacak değil.

Hocam sizde olup başkalarında olacak diye de bir şey yok ayrıca günde her gün 2-3 defa Windows 10 vs 11 diye post açılır ve genel olarak Windows 11 önerilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı