Windows 11 şu an stabil mi?

Canı sıkılınca Store kafayı yiyip yüklü uygulamaları sanki yüklü değilmiş gibi gösteriyor.
O sorun genel MC Store problemi Windows 10'da da var.
Ayrıca sağ tık biraz yavaş
O sorun bende de vardı ve animasyonlar çok yavaş geliyor 10'a göre. Bir de bazen sağ da tıklamıyor görev çubuğu falan donuyordu.

Çıkıtığı günden beri kullanıyorum. Çıktığında da çok problem yaşamadım. Zaten Wİndows 12 gelecek seneye, eski bile kaldı. 😉
Senin imzandakine göre yorum yapıyorsun senin işlemci 11'le beraber çıkmış ekran kartında öyle daha güncel ve bilgisayar üreticisi destek veriyor ondan onlar biraz daha şanslısınız.

Selam, bilgisayara format atmam gerek fakat Windows 10'dan devam mı edeyim yoksa Windows 11'e mi geçeyim bilemedim. En son Windows 11'e geçtiğimde pek stabil değildi. Şu an son durum nedir? Herhangi bir bug ya da hantallaşma var mı? Yorumlarınıza göre Windows 11'e geçeceğim.

Güncel kalmak iyidir zaten 2 sene sonra Windows 10'a destek kesilecek ayrıca Windows 11 gayet stabil çok gelişme kaydeti ilk çıktığından beri.

1 yılı aşkın süredir Celeron'lu bilgisayarımda Windows 11 kullanıyordum. 2 gün önce Windows 10'a geçtim, sanki sistemin tepkiselliği arttı gibi hissediyorum, acaba psikolojikmi?

Canı sıkılınca Store kafayı yiyip yüklü uygulamaları sanki yüklü değilmiş gibi gösteriyor. Biraz da koyu tema ile ilgili sorun yaşıyorum, pencereleri küçültüp tekrar büyütünce bug yüzünden beyaz görünüyor. Ayrıca sağ tık biraz yavaş (en son gelen güncellemeyi yüklemedim, düzeldi diyorlar).

Evet son güncellemeyle düzeldi Sağ tık Windows 10'da ki gibi anlık tepki veriyor. Koyu tema sorunuda yok

Selam, bilgisayara format atmam gerek fakat Windows 10'dan devam mı edeyim yoksa Windows 11'e mi geçeyim bilemedim. En son Windows 11'e geçtiğimde pek stabil değildi. Şu an son durum nedir? Herhangi bir bug ya da hantallaşma var mı? Yorumlarınıza göre Windows 11'e geçeceğim.
Sisteminiz yeterince iyi Win11'e geçmek daha mantıklı olacaktır bu arada ben hiç Win11'de sorun yaşamadım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı