- Katılım
- 15 Nisan 2018
- Mesajlar
- 1.108
- Çözümler
- 5
Ülkelerin dini olmaz. Müslüman bir ülkeyiz söylemi de basitleşmemeli.Laik demek dinsiz demek değil. Kavramları karıştırmayın.
Ülkelerin dini olmaz. Müslüman bir ülkeyiz söylemi de basitleşmemeli.Laik demek dinsiz demek değil. Kavramları karıştırmayın.
Türkiye'de en çok İslam. Konu kapanmıştır o zaman.
Ateizmin neyini anlatsınlar? Din değil ki?Bahsediyorlar? Güldürmeyin beni. Tüm kitap Arapça ayetlerle İslam dinini anlatan şeylerle dolu. Diğer dinler Hristiyanlık Yahudilik bunlardan ayrı olarak ateistlik neden düzgünce anlatılmıyor? Din kültürü kitabının hangi sayfasını açarsan aç İslam ile ilgili şeyler var. Dediğim gibi diğer dinler veya din olmayan inanışlardan düzgünce bahsedilmiyor. Hepsi aşırı kısa.
drive.google.com
Anlamını da ezberliyorsun.La hadi sadece Türkçe öğretseler anlarımda ben neden Arapça dua ezberlemek zorundayım.
Dini dememiş dinleri demiş okudu isen.
Okudum ancak cümlede çokça karşıtlık mevcut. En çok takipçisi olanlar dinler eşit olarak okutulsun demişsiniz. Sınıfta 34 müslüman 1 ateist varsa nasıl eşitlik sağlanacak? 1 kişiyi 34 kişi mi dinleyecek? Yani en çok takipçisi olan din İslam Türkiye'de, diğerleriyle arasında dağlar kadar fark var.Yazdığım cümleyi tekrar okuyun isterseniz.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.