2016 LG G3 hala alınır mı ?

Ahmet Serin

Hectopat
Katılım
25 Ocak 2015
Mesajlar
15
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar benim yarın telefon almam gerek bende şöyle bir inceledim de LG G3 32 GB uygun gördüm fakat ön kamerası nasıldır acaba general mobile 1 den iyi midir ?
Sizin öneriniz nedir acaba ?
Not:Bütçe en fazla 1000 TL
iphone 5 lg k10 galaxy a5 2015 galaxy e5 2015 galaxy alpha lg g flex 2 de bir diğer tercihim
sizce hangisini almalıyım ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İphone 5 alabilirsin. LG g3 zaten sorunlu bir cihaz batarya, ısı (bir kaç kişi forumda ekranın çatlamasıda oluyor diyor)gibi hataları var.
 
İphone 5 alabilirsin. LG g3 zaten sorunlu bir cihaz batarya, ısı (bir kaç kişi forumda ekranın çatlamasıda oluyor diyor)gibi hataları var.
Sanki iPhone 5 sorunsuz gibi yansıtmayın.
G Flex 2 alıp işlemciyi downclock ederek ısınmayı bir miktar çözebilirsiniz. Ama yine de güvenmeyin G Flex 2 modeline. Çok oyun oynamıyorsanız G3 yetecektir.
 
@Buğra tulpar ve @Mr. J ben sadece iphone 5 alabilirsin dedim, bu cihaz hakkında 1 satır bişey bile yazmadım cihazı övmek gibi birşey yapmadım yazılanlar arasında en mantıklı cevap olarak önerdim. Atraksiyon yaratmaya gerek yok hız düşürme, oyun oynama, aynı anda uygulama açma gibi şeyler diyorsunuz ee bunları yapamıyorsak cihaz almaya ne gerek var. İphone 5 eski bir cihaz olabilir lâkin en düzgün Cihaz bu öneriler arasında.
 
@Predator Titan Yakın zamanda LG G3 kullandığın mı? Son güncellemeler ile iyice topladı cihaz kendini. Cihaz piyasaya sürüldüğü ilk yılındaki sorunları hala devam ediyormuş gibi söylüyorsunuz.
Kime göre düzeldi, halen devam eden bir sorun var ortada. G3 siz değilsiniz, siz buraksınız, telefona yapılan eleştiriyi üzerinize alınmayın. Cihazın kusuru var ise görmeniz lazım. İyi günler.
 
G3 önermem, performans ve batarya olarak vasat bir telefon. Aşırı ısınması da ayrı bir sorun. İphone 5 almayı aklından bile geçirme. Bu fiyata Zenfone 2 performans olarak daha iyi bir telefon, tasarım olarak iyi değil yalnız. Flex 2 modelinde sorunlu işlemci SD 810 kullanılıyor bulaşma. A5 2016 modeli donanım olarak G3'ün gerisinde ama ekran, tasarım, kamera, batarya olarak iyi bir telefon. K10 modeli donanım olarak bu telefonların gerisinde. E5 ise performans olarak bunların yanından geçemez. G3, Marshmallow güncellemesi ile beraber performansı daha da düştü haberiniz olsun. Marshmallow sürümü 2K ekran desteklediği için G3 bu sürümde sıkıntılar çekiyor, çünkü donanımı 2K ekran için yetersiz. Bu telefonlar arasından A5 2016 modelini öneririm, tasarım, kamera, batarya olarak iyi olduğu için. Performans istiyorsan da Zenfone 2 alınmalı.
 
cevaplar için teşekkür ederim.
nadiren oyun oynarım oda mesela okulda bir arkadaşta görüp yükleyip bir iki gün takılıp silerim
ama whatsapp messenger facebook snapchat instagram gibi uygulamaları sık kullanırım sizce ön kamerası nasıl g3 ün. Birde j7 önerdiler o nasıl.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı