S23 vs iPhone 13

CemalD

Kilopat
Katılım
1 Mart 2016
Mesajlar
24
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bir telefon alma fikrim var ancak bütçe olarak iPhone 13 ve S23 arasında kaldım. Biliyorum genel olarak S23, 14 ile kıyaslanıyor ancak uzun kullanım, şarj süresi ve uzun kullanımda batarya dayanımı yani açıkçası stabil bir telefon istiyorum. Fikirlerinizi merak ediyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
S22 modeli batarya konusunda sıkıntılıydı ama S23 modelinde bu sorunu giderdiler, batarya 1 günü günlük kullanımda çıkaracaktır büyük ihtimalle. Ekranı, işlemcisi, bataryası ve kamerası olarak iPhone 13'ten daha iyi ama eğer iPhone almak isterseniz aradaki fark sadece 1.500-2000 lira kadar.
 
Bence amiral gemilerinde Samsung farkı epey kapattı. S23 de önceki seriye göre çok farklılık olmasa da yine de pazarda rekabetçi durumda.
 
Aksini iddia edecekseniz veri sunar mısınız?

Veri flan bilmemde S23 kullanıcağıma 12 kullanırım hiç marka takıntım falan yok ama o stabilizasyon o ön kamera kalitesi vs elde tutuş hissiyatı tasarım iPhone kesinlikle bence mükemmel cihazlar 11 kullanıyorum belki 11'e karşı S23 alırdım ama 11 üstü için asla S23 tercih etmezdim.
 
Veri falan bilmem de.
Buradan sonrasını okumam gerekmedi. Bilmediğin konulara yazmamalısın. Kendin bilinçsizce alırsın veya almazsın, başkasına öneri yaparken bu bilinçsiz hareketleri takınamazsın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı