Arabanın lastiğini patlattım ve babamın haberi yok

Ex wife

Centipat
Katılım
26 Ağustos 2022
Mesajlar
139
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba iyi Sosyaller, Arkadaşlarımın yanına gidicektim, babam namaz kılmaya gitti ama dışarı çıktığımı biliyordu. Evimiz arabadan 100 metre uzakta, Araba kullanmayı bildiğimi ya da sürdüğümü bilmiyorlar. Arkadaşlarımın yanına gittim, arabayi istop ettim, bir hava sesi geliyordu. Baktım arabanın lastiği iniyor, hemen arabaya binip eve doğru yol aldım. Araba jantın üstünde gidiyordu, zar zor, yavaş yavaş eve geldim. Tam olduğu gibi park ettim arabayı, inip baktığımda jant alev atıyordu ve jant kapağı yerinden yolda fırlamıştı. Babam eve geldiğiniden beri arabanın yanına gitmedi. Araba kullanmayı bilmediğimi düşünüyor. Ne yapmalıyım? Sabah beni işe bırakacak, sabah görecek. Ne diyeceğim?
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ya gizlice sanayiye gideceksiniz ya da sabah işe giderken üstteki gibi bir ses gelecek.
 
Merhaba iyi sosyaller, arkadaşlarımın yanına gidicektim, babam namaz kılmaya gitti ama dışarı çıktığımı biliyordu. Evimiz arabadan 100 metre uzakta, araba kullanmayı bildiğimi ya da sürdüğümü bilmiyorlar. Arkadaşlarımın yanına gittim, arabayi istop ettim, bir hava sesi geliyordu. Baktım arabanın lastiği iniyor, hemen arabaya binip eve doğru yol aldım. Araba jantın üstünde gidiyordu, zar zor, yavaş yavaş eve geldim. Tam olduğu gibi park ettim arabayı, inip baktığımda jant alev atıyordu ve jant kapağı yerinden yolda fırlamıştı. Babam eve geldiğiniden beri arabanın yanına gitmedi. Araba kullanmayı bilmediğimi düşünüyor. Ne yapmalıyım? Sabah beni işe bırakacak, sabah görecek. Ne diyeceğim?

Git anlat, sabah sabah adam onunla mı uğraşsın. Ha illa bilmesin istiyorsan bir tane usta bul gece geç saatte gelip değiştirsin eğer kabul ederse.
 

Geri
Yukarı