Ümit Özdağ’dan Mansur Yavaş’a “Aday ol” çağrısı

Evet o çok komik bir olay. Hala adamın kazanacağını düşünenler var. Anketler ortada. Neredeyse hiçbir ankette Erdoğan'ı geçemiyor. Mansur Yavaş'ı aday yapmayarak köprüden önceki son çıkışı da kaçırmış olacak ve her şeyi değiştirmek için artık çok geç olmuş olacak.
Mansur Yavaş doğu tarafından fazla oy toplayamayacağı için yüksek ihtimal Kılıçdaroğlu aday olmazsa Ekrem İmamğlu aday olacak gibi duruyor.
 
Bu saatten sonra ne imamoğlu ne de yavaş eskisi gibi bir rüzgar yakalayabilirler. Olası Kılıçdaroğlu malubiyetiyle berabar bu isimler de tarihe gömülür. Çünkü ihtiyaç duyulduğu anda ikisi de KK'nun hırsına çanak tutmuş olan isimler olarak kalacaklar. Kılıçdaroğlu adaylığı tam bir akıl tutulması bu yüzden. Kim nasıl gaza getiriyor bilmiyorum ama küskün Akpli'yi bile sandığa götürüp RTE'nın tekrar seçilmesine sebep verecek tek isim. HDP oylarıyla seçim kazanılmayacağını en acı şekilde öğrenecek bu millet. Hepimize geçmiş olsun şimdiden.
 
Bu saatten sonra ne imamoğlu ne de yavaş eskisi gibi bir rüzgar yakalayabilirler. Olası kılıçdaroğlu malubiyetiyle berabar bu isimler de tarihe gömülür. Çünkü ihtiyaç duyulduğu anda ikisi de Kk'nun hırsına çanak tutmuş olan isimler olarak kalacaklar. Kılıçdaroğlu adaylığı tam bir akıl tutulması bu yüzden. Kim nasıl gaza getiriyor bilmiyorum ama küskün Akpli'yi bile sandığa götürüp RTE'nın tekrar seçilmesine sebep verecek tek isim. HDP oylarıyla seçim kazanılmayacağını en acı şekilde öğrenecek bu millet. Hepimize geçmiş olsun şimdiden.

Yapılabilecek en üzücü fakat gerçek yorum bu bence. Kılıçdaroğlunun hırsı yüzünden tüm Türkiye geri döndürülemez sorunlar yaşayacak.
 
Hocam bu benim görüşüm farklı bir fikir görünce saldırmanız hoş değil. İnsanlar seçince Cumhurbaşkanı oluyor aday ol diye ısrar edilen ilk insan olabilir. Mansur Yavaş aday olunca oy vermek farklı, lütfen aday ol diye yalvarmak farklı.
Erdoğan'ın yasağı varken de aynı şey yapıldı, CHP'den bile destek geldi. Aynı şeyleri diğer yasaklı siyasiler için de geçerli ki çoğu siyasi yasaklıydı. Ayrıca bir şeyi kötü yapınca siz istediniz geldim diyip birinin işin içinden çıkmasına inanmak için çocuk olmak lazım, çünkü çocuklar böyle trip atıyor.
 
Hadi Mansur başkan uyma bu demokrat dedeye gel halkı dinle ve aday ol.
Mansur Yavaş aday olmak istemiyor, yapacak bir şey yok.
Mansur yavaş mı yoksa başka birileri mi istemiyor aday olmasını?
816156_detay.jpg
 
Mansur partisinden istifa edip aday olsa CHP seçmeninin ne kadarından oy alabilir şu saatten sonra?

Sadece CHP kesmi mi önemli? Kararsız seçmenlerin çoğu Mansur Yavaş aday olursa oyum ona diyor. Eski MHP'li olduğundan MHP tabanındanda oy alır iyi parti, memleket, zafer partiside ona destek veriyor. CHP'nin kemik tabanı hariç oy potansiyeli çok yüksek birisi.
 
Mansur Yavaş bu saatten sonra aday falan olmaz olmamalı da zaten çünkü yarın bir gün seçildiğinde ve işler kötü gittiğinde ben zaten istemiyordum ısrar ettiniz zorla oldum diyip işin içinden çıkabilir.
İşler iyice kötüye sarmışken daha ne kadar ileri gidilebilir ? Bu ekonomik bunalımı kavanoz kapağı bile az da olsa düzeltebilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı