Türk Telekom adreste boş port olmadığını söylüyor

papercut23

Centipat
Katılım
7 Temmuz 2022
Mesajlar
881
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar dün yeni adrese taşındım. Önceki adresimde TurkNet kullandığım için nakil istedim fakat boş port yoktu. Bu yüzden dolayı 2 yıllık TurkNet aboneliğimi iptal etmek zorunda kaldım. LinkedIn üzerinden Ümit Özal'a (Türk Telekom CEO) boş port olmadığını ilettim. Türk Telekom destek, iletişim numaramı istedi. "Bu port sorununu ne zaman çözebilirsiniz" dediğimde, bir tarih veremeyeceklerini söylediler. Sonraki gün tekrar aradıklarında, abone olursam bu süreçten SMS ile bilgi alacağımı söylediler. "abone olursam port sorunu çözülür mü?" dediğimde lafı dolandırdılar. CİMER'e ve Milletvekiline sorunumu iletmeye çalışacağım yarın. 2023 yılındayız, uğraştığımız sorunlara bak.
 
Durumun aciliyetini ve Online eğitim sürecinde olduğumuzu da iletirsen daha hızlı destek sağlıyorlar TTNET kendimden biliyorum.
 
Ben 2019 yılında öğrenci olduğum şehirde aynı sorunu yaşamıştım port çoğaltmak için belirli sayıda müşteri başvurusu/talebi olması gerekiyor öyle bir kişi için gelip cihaz kurmuyorlar. Ayrıca sana abonelik yap sonra hallolur demelerini hiç samimi bulmuyorum seni abone yaptırıp surundurecekler ve abone olduktan sonra arayınca bana böyle dediniz ama dediğinde, satış birimi hata yapmış sürekli böyle yapıyorlar bizlik bir şey yok elimizden bir şey gelmez diye surundurecekler. Muhatap bulamayacaksın. Çok gördüm böyle sorun yaşayan insanları. Tüketici mahkemeleri de malum o ki hakkımızı aramıyor. Sen sen ol işini garantiye almadan bir adım atma ki sonradan lanet olsun internetinize diye şikayet etme.
 
Ne yaparsam yapayım uğraşmıyorlar. İnternete gerçekten ihtiyacım var. Yıl 2023 olmuş, hala bu sorunlar devam ediyor. Boş port yok sorunu ile karşılaşıp, çözen arkadaş varsa yardımcı olabilir mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı