Elden Ring 600 TL'yi hak ediyor mu?

İndirim gelir mi bilmem ama yakın zamanda Steam'de bu oyuna bindirim gelecektir kesin diye düşünüyorum alın beğenmezseniz iade edersiniz.
 
600TL'ye indirim sezonunda bir sürü oyun alabilirsiniz ve bu oyunlar Elden Ring'den daha çok zevk verir muhtemelen. Eğer, steam hesap değerinizi gelecek zamla birlikte yükseltmek istiyorsanız o ayrı konu. Ama oynamak için değmez maalesef.
 
O kadar hakeder mi bilemem ama kesinlikle tecrübe edilmesi gereken bir oyun. Zamlanma potansiyeli de var. O yüzden hakeder diyorum.
 
Bir ara indirimle 400 TL'ye düşmüştü galiba, ben almak için onu bekliyorum. 600TL'de değer mi değer ama 1 oyun için çok geliyor.
 
Tercih meselesi, souls serisini ne kadar sevdiğinize bağlı... Maalesef ben korsan oynayanlardanım Dark Souls 1 ve Dark Souls 3 oynuyorum Elden Ring'e sıra gelmedi.. (korsan oynamanın avantajı Türkçe yama yapabilmek 🥹) (korsanı önermiyorum)
 
Korsan olarak deneyim edip ardından orijinal olarak fiyatının edip etmeyeceğine bizzat kendin karar verebilirsin. Konuya baktığım kadarıyla çok fazla taraflı yorum var. Objektif olarak bana göre etmez. Özellikle online oynamayacaksan hiç etmez. Sonradan fiyatı daha fazla artar diye şu anki kazık fiyattan alman gerektiği anlamına gelmiyor hiçbir oyunu. Bu mantığınız yanlış.
 
Tercih meselesi, souls serisini ne kadar sevdiğinize bağlı... Maalesef ben korsan oynayanlardanım Dark Souls 1 ve Dark Souls 3 oynuyorum Elden Ring'e sıra gelmedi. (korsan oynamanın avantajı Türkçe yama yapabilmek 🥹) (korsanı önermiyorum)

Orijinal oyunlarada Türkçe yama yapabiliyorsunuz.
 

Geri
Yukarı