Elden Ring abartılıyor mu?

Daha çıkmadan geçen seneden ödül alan, Dark Souls serisine en iyi seri ödülleri alan rüşvetçi bir yapımcı oyunları olabildiğine bozuk klavye ile oynarken gel bana söv diye yaptığı değişik ucube işi parkurları var.

Oyunu bir süre deneyimlerim ve puanım 8.8, bu puan bu oyuna gayet iyi.
Gördüğüm en az tekrar eden açık dünya oyunu buydu.combat zevkliydi. Hartia dizaynı iyiydi. Çeşitlilik vardı. Bosslar gibi şeyler de iyiydi fakat optimizasyon rezalet.

Kötü değil ama overrated Sekiro çok daha iyi bu oyundan.

Size göre daha iyi olabilir. Bana göre Elden Ring daha iyi. Sekiro'nun savaş sistemi mükemmel fakat çeşitlilik çok az ve bir süre sonra bu durum sıkıyor.
Önemli not: Oyunu oynamadan yorum yapmayın. Kendimden biliyorum. Bu oyunu oynamadan önce çok kötü ya falan diyordum ama oynayınca içine çekiyor. Oyunu abartılıyor bulup oynayan insanlar alınmasın.
Bence bu oyun 88/100 puanı hak ediyor.
Maalesef ki son zamanlarda şişirilmiş puanlar çok fazla. Ghostwire: Tokyo 81 puan almıştı ve oyun tekdüzelikte bir numara.

Oyun güzel ama kesinlikle puanı abartı. Bence oyunun fanları yüzünden punları yüksek, herkes 100/100 lük görüyor ve kimse kolay kolay eleştri kabul etmiyor. Bu oyun 97 ise Witcher 3'ün veya RDR2'nin puanı 120-130 felan olmalı 100 üzerinden. Elden Ring çok farklı ve güzel bir oyun ancak neredeyse artısı kadar çok eksisi de var. Optimizasyon da oyunun bir parçası, NPC'ler de... Tamam senaryo işlenişi bir tercih meselesi olabilir ama bu kadar kötü grafik kalitesi yapımcıların hatasıdır. Şöyle düşünün pizza alıyosunuz üstündeki peyniri bozulmuş, ağzınıza ekşi tat geliyor ve hala ama çok farklı bir pizza mükemmel diyorsunuz ve 97/100 veriyosunuz. Akıl mantık işi mi? Witcher 3'ün tek kusuru neredeyse sıkıcı dövüş sistemi, o da aslında çıktığı döneme göre büyük bir kusur değil. Ancak müzikleri, harita büyüklüğü, yan görev çeşitliliği, grafik kalitesi vs. çoğu açıdan elden ring'in içinden geçer. Bu eleştriyi iki oyunu da severek oynayan biri olarak yapıyorum, herhangi bir firmanın veya oyunun fanatiği değilim.

Oyunun puanları sizce de abartılı değil mi? Tamam güzel olabilir ama yılın oyununu geçtim son 10 yılın oyunu diyen bile var. 2-3 saat kadar oynadım ama o kadar övgüyü hak eden bir oyun gibi gelmedi. Kaplama kalitesi 2010 yılından kalma gibi. Optimizasyon da tırt, kapalı alanlarda sorun yok ama açık alanlarda FPS yerlerde geziyor ve 60 FPS kilidi koymuşlar. Bu oyunu bu kadar özel yapan yere göklere sığdırılamayacak kadar yapan özellik nedir?
120 saatlik oyunu 3 saat oynayıp çok bir şey anlayacağınızı düşünmüyorum. Bir şans daha verin.

Oyun güzel ama kesinlikle puanı abartı. Bence oyunun fanları yüzünden punları yüksek, herkes 100/100lük görüyor ve kimse kolay kolay eleştri kabul etmiyor. Bu oyun 97 ise Witcher 3'ün veya RDR2'nin puanı 120-130 falan olmalı 100 üzerinden. Elden Ring çok farklı ve güzel bir oyun ancak neredeyse artısı kadar çok eksisi de var. Optimizasyon da oyunun bir parçası, NPC'ler de... Tamam senaryo işlenişi bir tercih meselesi olabilir ama bu kadar kötü grafik kalitesi yapımcıların hatasıdır. Şöyle düşünün pizza alıyorsunuz üstündeki peyniri bozulmuş, ağzınıza ekşi tat geliyor ve hala ama çok farklı bir pizza mükemmel diyorsunuz ve 97/100 veriyosunuz. Akıl mantık işi mi? Witcher 3'ün tek kusuru neredeyse sıkıcı dövüş sistemi, o da aslında çıktığı döneme göre büyük bir kusur değil. Ancak müzikleri, harita büyüklüğü, yan görev çeşitliliği, grafik kalitesi vs. çoğu açıdan Elden Ring'in içinden geçer. Bu eleştriyi iki oyunu da severek oynayan biri olarak yapıyorum, herhangi bir firmanın veya oyunun fanatiği değilim.

Witcher 3 grafik kalitesi Elden Ring'den daha mı iyi? Dark Souls 2 ile Elden Ring'i karıştırmış olmayasınız?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı