Vampire the Masquerade: Bloodlines %100 Türkçe Yama

Katılım
12 Aralık 2019
Mesajlar
11.078
Makaleler
10
Çözümler
26
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
240887640.jpg


Türkçe Yamayı İndir - Yandex.Disk Link
Virüs Total Sonucu

Kurulum:


"VtMB_TR_YAMA_BarisBlt61" klasörünün içindekilerini oyunun ana klasörüne kopyalayın. Ardından "Font Fix" adlı rar içindekilerini "C:\Windows\Fonts" konumuna atın. "Vampire_oyna.bat" dosyasını çalıştırarak oyuna giriş yapın.

Oyun Hakkında:

Vampire: The Masquerade-Bloodlines, geleneksel bir RPG'nin tüm temel unsurlarını birinci şahıs aksiyon oyununun grafiksel zenginliği, yakınlığı ve acımasız savaşıyla harmanlayan yeni bir RPG deneyimi türü sunuyor.

Oyun, oyuncuları gecenin bir yaratığı olarak günümüz Los Angeles'ının karanlık ve cesur vampir yeraltı dünyasına sürüklüyor. Oyuncular, inanılmaz bir dizi vampir gücü ve silahıyla ölümlülerle ve diğer vampirlerle savaşırken karakterlerinin güçlerini geliştirecek, diğer karakterlerle etkileşime girecek ve hikaye odaklı görevlere başlayacaklar.

Valve'in Kaynak Teknolojisinden güç alan oyun, White Wolf'un popüler Vampire: The Masquerade kalem ve kağıt RPG serisine ve resmi klanlarına dayanıyor.

1.jpg

2.jpg

3.jpg


 
Son düzenleme:
Çok iyi bir oyun fakat maalesef değeri bilinmiyor, girmeden önce internet üzerinden bir kaç patch yapınca sorunu kalmıyor. En azından bende sorunu kalmamıştı.
 
Çok iyi bir oyun fakat maalesef değeri bilinmiyor, girmeden önce internet üzerinden bir kaç patch yapınca sorunu kalmıyor. En azından bende sorunu kalmamıştı.

Patch yapmana gerek yok zaten resmi olmayan patchler oyuna eklenerek satılıyor şu an.
 
"Failed to find Steam" hatası aldım çözümü bilen var mıdır?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı