Vampire the Masquerade: Bloodlines %100 Türkçe Yama

Steam'deki Türkçe yama için çözüm buldum.
Öncelikler @Penetrator God hocamın anlattığı şekilde yamayı kuruyorsunuz.
Sonra Steam kütüphanenizde oyununuzu seçin ve oyunun özelliklerini açın ve genel kısmında başlatma seçeneklerine aşağıdaki kodu yazın.
-game Unofficial_Patch

Artık oyununuz Türkçe iyi eğlenceler dilerim.😊

Sırf bu oyunu Türkçe yaması için hesap açtım oyunun Unofficial Patch 11.5 Sürümünü yüklüyorum Türkçe yama olmadan hiç sorun olmadan oynayabiliyorum ama Türkçe yama yüklediğim zaman oyunun ayarlar bölümünde olan sürüm 10.3 oluyor. Öğretici olan kısımda bir insanın kanını emip bizimle konuşan adamın yanına geri dönmemizi istiyor ama yama yüklediğim zaman adam ortadan kayboluyor. Oyunu kapatıp tekrar açtığım zaman bazı yerler ingilizce oluyor ve az önce belirttiğim problem ortadan kalkıyor. Yama gerçekten güzel ama böyle bir sorun olması sinir bozucu. Yardımcı olabilir misin ?

Sürümün 10.3 Olarak görünmesi yama yüklendikten sonra oluyor yoksa ben sürümünü arttırıyorum. Patch attığım zaman 11.5 yamadan sonra 10.3

Steam'deki Türkçe yama için çözüm buldum.
Öncelikler @Penetrator God hocamın anlattığı şekilde yamayı kuruyorsunuz.
Sonra Steam kütüphanenizde oyununuzu seçin ve oyunun özelliklerini açın ve genel kısmında başlatma seçeneklerine aşağıdaki kodu yazın.
-game Unofficial_Patch

Artık oyununuz Türkçe iyi eğlenceler dilerim.😊
işe yaradı teşekkürler

@Penetrator God.

1702387860498.png

Türkçe karakterler garip şekilde gözüküyor hem oyun dosyasını içine fonts klosörü oluşturdum hem de "C:\Windows\" a fonts klasörü oluşturdum ikisine de font fixi attım fakat düzelmedi.

@Penetrator God.

Eki Görüntüle 2050192

Türkçe karakterler garip şekilde gözüküyor hem oyun dosyasını içine fonts klosörü oluşturdum hem de "C:\Windows\" a fonts klasörü oluşturdum ikisine de font fixi attım fakat düzelmedi.

Senin Windows'un ile alakalı bir sorun. Font dosyasını eğer düzgün attıysan böyle görünmemesi gerekiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı