Lian Li Galahad AIO UNI FAN SL Edition 360 Black'den daha iyi bir sıvı soğutma var mı?

kalsiyumcanavari

Hectopat
Katılım
23 Şubat 2021
Mesajlar
1.225
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Lian Li GALAHAD AIO UNI FAN SL Edition 360 Black 360’dan daha iyi bir sıvı soğutma var mı? Mekanik şekilde iletken olmalı.

Dip not: AMD işlemci.
 
Ryzen 5 5600X işlemci. 4K ile 6K bütçe.

5600X için hiç gerek yok, onun yerine gidin işlemciyi 5700X falan yapın bu yeter de artar.
 
5600X için hiç gerek yok, onun yerine gidin işlemciyi 5700X falan yapın bu yeter de artar.

Ben iyi şeylere para harcamayı severim elimde pf369 SilverStone vardı hiç memnun değildim ki zaten arıza verdi. İleride işlemcimi yükselteceğin için istediğim gibi ve ileriye dönük bir şey almak istiyorum. Bir sorum daha var R5 için alacağım soğutucu R7’ye uyumsuz mu olur?
 
Ben iyi şeylere para harcamayı severim elimde PF369 SilverStone vardı hiç memnun değildim ki zaten arıza verdi. İleride işlemcimi yükselteceğin için istediğim gibi ve ileriye dönük bir şey almak istiyorum. Bir sorum daha var R5 için alacağım soğutucu R7'ye uyumsuz mu olur?

Hayır iyi şeylere para harcamak değil olay gereksiz.
 
Tamamda ben sürekli parça upgrade ediyorum.

Tamam'da bunu alıp geçin o zaman 5800x3D bile soğutur ama, soğutucuyu yükseltme yapacağınız zaman almanız çok daha mantıklı.
 
EK Elite olabilir sadece ama iyi derken sıvı soğutma testi genelde belirli bir ses seviyesindeki soğutma performansına bakılarak yapılır, bu durumda arctic lf ii 420mm birinci sırada, full fan da kullanacağım diyorsanız EK elite yada Lian Li Galahad.
 

Geri
Yukarı