iPhone 11 neden bu kadar çok satıyor?

Hâlâ alınmasının sebebi ülkemiz insanının teknoloji cahili olmasıdır :) Alan kişiler daha ekranının IPS ve HD+ olduğunu kesinlikle bilmiyordur, sadece iPhone kullanmak için çok daha iyi telefonlar varken 16-17 bin liraya 11 alıyorlar. Ekosistemde değilseniz aynı fiyata S22 veya S21 FE 5G varken iPhone 11 almak tabiri caizse aptallıktan başka bir şey değil.
 
Şu an için F/P durumda olduğu için bu fiyat aralığında iOS cihaz zaten yok. Sosyal medya ile uyum içinde kamerası hala yeterli normal bir kullanıcı için hala kamerası güzel. Artık üretimi durmasına rağmen hala piyasada çok talep var. 12 ile arasında ki fiyat farkınıda hak etmiyor bence. Tercih meselesi saygı duyarım, sırf ekranı kötü diye 11 kötülemek bana mantıklı gelmiyor. Ben 2.5 yıldır kullanıyorum memnunum. Zaten çip sorunu yüzünden Apple telefon bulmak yakında bayağı zorlaşacak.
 
Bazı insanlar cidden kafayı yemiş ki iPhone 11'i tasarımı için alıyor. Mesela iPhone XS Max OLED ekran iken, iPhone 11 LCD ekrandır. Bazı insanlar afedersiniz manyak gibi, görünüşü için alıyor. Resmen iPhone XS Max ekranı daha iyi ve insanlar XS Max kamerası iki kamera diye tercih etmiyor.

Ne alakası var? XS Max'in sıfırı mı var acaba?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an çok sattığı söylenemez, son 5-6 ay içerisindeki grafiğe bakılırsa Galaxy S22, S21 ya da S20 FE gibi modellerin çok daha fazla sattığı görülebilir.

Zamanında çok ucuzdu, S10+ 899 dolarken iPhone 11 500 küsur dolar civarına satılıyordu. Şimdiye kadar bu kadar çok satmasının nedeni bu.

Tabii günümüzde S22 gibi amiral gemileri yerine bu cihazı önerip satış rakamlarını kayda değer argümanmışcasına sunan teknoloji köylüsü çok.

2. elde de alınmaz, o telefonun sıfır ederi 11.000 - 12.000 TL zaten. Snapdragon 865'ten geri kalan, iOS 19 almayan, premium tasarımdan bihaber kalın çerçeveli, IPS panelli telefona neden 2. elde 12K-13K vereyim ki?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı