Alienware AW2523HF alınır mı?

AW2721D modelini mi aldın? Monitörde ghosting var mıydı, HDR özelliği güzel çalışıyor mu ve ne kadara almıştın? Bu soruları cevaplarsan sevinirim.
hocam yaklaşık 2 hafta önce 14bin tlye itopyadan aldım ve kullanıyorum. HDR özelliğini açıp denedim çok teknik detay bilmemekle birlikte normal çalışıyor bir sıkıntı yaşamadım.Ghosting yok. Nano ıps panel ekranı tutan malzemede aydınlatmalar mevcut gayet şık. Extreme modda kullanıyorum oyun çeşidine göre modları ve renk ayarları mevcut kullanıcıya göre. Malzeme kalitesi vs beğendim ölü piksel falanda çıkmadı.
 
Hocam yaklaşık 2 hafta önce 14bin TL'ye İtopya'dan aldım ve kullanıyorum. HDR özelliğini açıp denedim çok teknik detay bilmemekle birlikte normal çalışıyor bir sıkıntı yaşamadım. Ghosting yok. Nano IPS panel ekranı tutan malzemede aydınlatmalar mevcut gayet şık. Extreme modda kullanıyorum oyun çeşidine göre modları ve renk ayarları mevcut kullanıcıya göre. Malzeme kalitesi vs beğendim ölü piksel falanda çıkmadı.

Kaliteli bir monitör. Ben 1080p için bu paraları absürt buluyorum. Fakat kullanım şekli elbette önemli.
Belki görmüşsünüzdür. 360Hz aktifken bobin sesi yapıyormuş.

Yukarıda arkadaşın bahsettiği bobin sesi gibi bir ses geliyor mu acaba senin monitörden? Bende almayı düşünüyorum bu monitörü...
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı